hur man bygger en egen låda bil woofer

hur man bygger en egen låda bil woofer

En bil woofer låda är konstruerad för att hålla dina subwoofers. Det är tillverkade av fiberskivor (även kallad MDF-board) eller en fast hårda som du väljer. Projektet är av måttlig svårighetsgrad om du besitter grundläggande snickeri färdigheter. Men det kräver fortfarande planering och tålamod. Den svåraste delen kommer att vara Värdera dina högtalare och bestämma hur stor för att bygga lådan

Du behöver:. .
Bilhögtalare (bashögtalare)
Fiberskivor eller plywoodskiva, 1/2-tums, 4 med 8 meter.
Härskare.
Penna.
Kompass.
Hålsåg.
Jigsaw.
Tabell såg.
Borrmaskin.
Träskruvar, 3-tums.
Trälim.
Sandpapper, 300 grit.
Högtalare monteringsdetaljer.


1.
Mäta storleken på din högtalare att bestämma hål storlek för din bas låda. Använd en linjal för att mäta denna dimension. Bara som ett exempel kommer vi att använda en 10-tums storlek subwoofer. Justera mätningar för att passa dina högtalare.
2.
Skär en 14-tums-fyrkantiga från plywood eller MDF-skiva med hjälp av tabellen såg.
3.
Hitta mitten med en linjal genom att mäta i 7 inches från två intilliggande kanterna med en linjal. Rita en 10-tums cirkel med hjälp av en kompass och penna.
4.
Ställ plåten i ett skruvstycke och borra ett hål längs kanten av cirkeln du just drog, med hjälp av hål såg och en 1-tums bit. Sätt bladet av pusslet i hålet och klipp ut cirkeln. Ta bort kretsen av trä när det är styckat.
5.
Mät djup bas högtalare (profil djup) från kanten av högtalaren till botten med en linjal. I detta fall kommer vi att använda en högtalare med en 5-tums djup. Tillsätt 2 inches till denna mätning och skär fyra kort som bredden av denna mätning och 14 inches lång (eller samma längd som den första brädan du klipper).
6.
Montera fyra brädor i en låda form. Badda trälim på ändarna av din 3-tums träskruvar. Fäst varje bräda i hörnen med skruvar och en effekt chaufför.
7.
Ställ in den första styrelsen du klipper (den med hål i) ovanpå rutan för att bilda Fronten på basen rutan. Skruva styrelsen att boxen med 3-tums träskruvar och en effekt förare.
8.
Sand de inre kanterna på högtalaren hålet med 300-sandpapper tills den är slät. Passa in högtalaren i detta hål och montera den till styrelsen med tillverkarens högtalare monteringsskruvar.


Relaterade artiklar


glöd avgassystem tips
Freelander marken effekter
hur du tar bort lager stereo från en 2001 Honda Civic
hur till låsa upp dörrarna på en 1998 ford explorer
vilka program hjälp att designa måla system för bilar?
hur man installerar en bilstereo i en 1994 S10
hur man byter en kobra 1995 mustang radio
hur hamn ett insugningsrör
hur man skär en panel bildörr
hur man byter främre stötfångaren täcka toyota