hur du tar bort en JVC bil cd-spelare stereo

hur du tar bort en JVC bil cd-spelare stereo

Det finns många anledningar till att en bilägare kan hitta behöva ta bort JVC CD-spelaren från deras fordon. I händelse av att stereon har skadats, är borttagningen nödvändigt att felsöka och reparera enheten. Ofta är orsaken till problemet ligger i kabel som är ansluten till baksidan av stereon. Bilstereo entusiaster kanske vill byta ut sin fabrik stereo med en eftermarknad enhet. Du kan anlita tjänster av en professionell bilstereo tekniker för att ta bort din JVC däck och installera den nya enheten, eller du kan ta bort CD-spelaren själv.

Du behöver:
Skiftnyckel
. Kåpa borttagningsverktyg (om det krävs för det aktuella fordonet).
Phillips-skruvmejsel.


1.
Koppla jordkabel från fordonets negativa batteripolen bly och lägga bort den från batteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa bulten på jordkabel s klämma. Flytta till fordonets insida.
2.
Ta bort streck paneler som döljer JVC i stereo montering dockan. Förfarandet för att ta bort streck panelerna kommer att variera mellan fordon med många som kräver att du tar bort skruvarna i paneler med en Phillips-skruvmejsel.
3.
Lossa de fyra skruvarna i hörnen av fordonets stereo fästet.
4.
Dra JVC CD-spelaren från fordonets stereo docka. Dra stereo från bryggan tillräckligt långt för att nå kablar anslutna till CD betalarens baksida.
5.
Dra stereo kablage pärmar från den vänstra sidan av JVC stereo. Högtalarkablarna utlopp och eluttag utbudet vertikalt staplade på vänster sida av bakre stereo panelen.
6.
Dra antennkabeln från den högra sidan uttaget på baksidan av stereon .
7.
Dra några förstärkare kablar anslutna till JVC CD-spelaren. Varje förstärkare kompatibel med JVC stereo kommer att ansluta till vänster sida av enheten, precis under avsättningsmöjligheter för inkoppling och strömförsörjning.
8.
Bort de två skruvarna på vardera sidan av fordonets stereo fäste. Skruvarna håller JVC CD-spelaren i metallen fästet och är de sista medel som stereo hålls på fordonet. Skjut stereo från fästet till helt fri den från stereo montering.

tips och varningar


Lämna
 • den negativa batterikabeln bortkopplad från batteriet om du planerar att installera en ny kortlek eller installera om JVC CD-spelare. Minuskabeln måste kopplas bort från batteriet när du tar bort eller installera någon komponent som är ansluten till det elektriska systemet att undvika kortslutning av bilens elsystem.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en radio från en 1993 Silverado pickup
  hur du tar bort radion från en 2004 Honda Civic
  Hyundai Sonata bil förstärkare installation
  hur du ansluter högtalarna till en bil
  hur man beräknar däckstorlek för 22,5 "fälgar
  hur du tar bort grillen på en 2002 chevy blazer
  hur man programmerar en fjärrstyrning för en 1999 Dodge Dakota
  hur du tar bort GMC torsionsstavar
  hur du installerar en radio i en 94 Ford Taurus
  hur man byter en smalbandig o2 sensor över till en bredbandig sensor