hur du installerar en stereo i en 2000 Dodge Durango

hur du installerar en stereo i en 2000 Dodge Durango

I 2000 års Dodge Durango kom utrustade med en AM /FM CD-spelare, kan kontrollera en handske-box monterad sex-skivors CD-växlare. Senare utgåvor fanns med MP3-spelare och DVD-enheter navigering. För att ersätta en felaktig bestånd stereo eller uppgradera fabriken radio, välj en stereo som är kompatibel med de Durango för de enklaste installationen. Eftermarknaden stereoapparater som inte är förenliga i storlek eller ledningar kan installeras med adaptrar. Betala en ljud teknikern att utföra installationen eller spara pengar och installera stereo själv.

Du behöver:
10 mm nyckel
. Phillips-skruvmejsel.
Kabelstam adapter.
Frontplatta adaptern.


1.
Lyft huven på Dodge Durango och koppla bort negativa batterikabeln från den negativa batterikabeln post. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabeln klämma innan du drar kabeln från batteriets minuspol och vila kabeln på avstånd från batteriet tills installationen är klar.
2.
Bort de åtta skruvar i ytterkanten av Durango viktigaste instrumentbrädan med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort den nedre instrumentbrädan på förarsidan av Dodge för att avslöja de två skruvarna på vänster sida av stereon montering dockan kåpa. Ta bort de två skruvarna och lagra dem för ominstallation.
3.
Ta bort kåpa som omger stereo montering. Avlägsna de två skruvarna på vardera sidan om Dodge Durango: s stereo montering docka med en kryssmejsel. Dra fabriken stereo från stereo kajen.
4.
Dra stereo kabeldragning bakifrån uttag på lager stereo. Koppla den svarta antennkabeln från den högra sidan av radions baksida.
5.
Skjut eftermarknaden stereo fronten adaptern till ledig stereo montering docka i Dodge instrumentbräda. Byt ut skruvarna som band den gamla radion i Dash Mount.
6.
Anslut Dodge stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut stereo ledningar i lämpliga leder på selen och kontakten selen leda till motsvarande leder på baksidan av den nya stereon.
7.
Anslut antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan av den nya stereon.
8.
Skjut ny stereo till stereo montering Dock med fronten adaptern. Tryck stereo i dockan tills den snäpper på plats vid fronten adaptern.
9.
Tillbaka streck paneler som döljer stereo montering dockan och skruva i skruvar runt perimetern med skruvmejsel. Återgå till batteriet.
10.
Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen leda post. Dra åt klämman med nyckeln. Stäng Dodge Durango s huva.


Relaterade artiklar


hur man installerar bilens vindruta trim
hur hamn ett insugningsrör
hur man programmerar en Goldwing fjärrkontroll
hur man kan stoppa fradga i en HHO bubbelflaskan
kansas ljuddämpare lagar
hur du tar bort streck stereon på en saturn ion
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
16-tums hjul jämfört med 15 tums hjul
hur du installerar en radio i ett 1992 honda
hur marken en bil förstärkare i en 1997 Dodge Intrepid