hur du installerar en radio i ett 1994 Camaro

hur du installerar en radio i ett 1994 Camaro

I 1994 Chevy Camaro var utrustad med en fabriksmonterad AM /FM stereo med en enda skiva inbyggd CD-spelare. Camaro ägare som vill ersätta en funktionsstörning lager däck eller uppgradera sina fabrik stereo med en eftermarknad modellen kan välja från ett brett utbud av kompatibla system. Köp en GM eftermarknaden stereo monteringssats för korrekt anpassa den nya stereon till bilens stereo kablage och inbyggnadsmått docka. Välj den stereo som bäst passar dina behov och installera det själv för att spara kostnader för arbetskraft.
1.
Drag huvan spärren i foten väl av förarens sida av Camaro. Flytta till motorrummet.
2.
Placera 10 mm nyckel runt muttern på negativa batteriklämman. Lossa muttern tills den negativa batterikabeln s klämma kan tas bort från den negativa batterikabeln post. Dra kabeln från stolpen och vila bort från batteriet. Återgå till insidan av Camaro.
3.
Öppna handskfacket och ta bort de två skruvarna på vänster sida av öppningen med en 7 mm hylsa och köra skruvmejsel. Ta bort skruven nedanför vänstra hörnet handskfacket med uttaget och köra.
4.
Bort de fyra skruvarna i instrumentbrädan under rattstången med uttaget och köra. Ta tag i nedre instrumentbrädan på förarsidan av fordonet och dra bort den från instrumentpanelen.
5.
Bort de två skruvarna på vänster sida av stereo montering panel med uttaget och kör. Dra panelen från instrumentbrädan att avslöja Camaros stereo fästet.
6.
Bort de två skruvarna på vänster sida av stereo och en bult på höger sida med uttaget och kör. Dra stereo från kajen och dra ledningar kontakterna från kontakterna på baksidan av stereon.
7.
Skjut GM eftermarknaden stereo installation fronten adaptern till den tomma kajen i Camaros instrumentpanelen. Ersätta de tre bultarna på utsidan av adaptern. Dra stereo kablar från insidan av bryggan till utsidan av frontpanelen adaptern.
8.
Anslut Camaros plast stereo ledningar kontakterna i leder av kabelnätet adaptern. Sätt i adaptern kabelnätet leder till motsvarande uttag på vänster sida av den bakre panelen i den nya stereon.
9.
Placera GM Antennadapter över den svarta antennkabeln ledande. Anslut anpassade antennkabeln i uttaget märkt "FM antenn" på höger sida av den nya stereons baksida.
10.
Skjut stereo i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
11.
Placera streck kåpa som omger stereon och döljer stereo fästet tillbaka på instrumentpanelen. Skruva i två skruvar på vardera sidan av instrumentbrädan.
12.
Tillbaka den nedre instrumentbrädan på förarsidan och skruva i de fyra bultarna för att fästa panelen på instrumentbrädan.
13.
tillbaka 7 mm bulten under det vänstra hörnet i handskfacket. Flytta till Camaro batteri.
14.
Byt ut negativa batterikabeln på batteriets minuspol leda post. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng Camaros huva.


Relaterade artiklar


Tips för brytning en bil
hur man målar en huva kolfiber
hur man driver en strömkabel till en amp i en 98 Camaro
hur du kör förstärkaren trådar i en Honda Accord
den bästa fälgar för en Dodge stealth
hur man installerar den kalla luftintag för en 2003 medborgerlig ex
hur du installerar en ny radio i ett 1996 Jeep Cherokee sport
hur du ansluter subs i bilen
Hur tar jag bort min kortlek bilstereo?
hur du tar bort emblem på en Ford