hur du installerar en radio i en 95 dodge ram B250

hur du installerar en radio i en 95 dodge ram B250

I 1995 Dodge Ram B250 är en mycket kompetent fordon, som vanligen används för kommersiella ändamål av företag som kräver kraftfull och smidig lastbilar. Dodge B250 är också vanligen används som en pendlare fordonet och interiör komfort har justerats under åren med vanliga förare i åtanke. Stereosystemet är ett område som har utvecklats i Dodge Ram. Standarden stereo i 1995 Ram B250 är en AM /FM stereo kassettdäck. Valfritt stereoapparater har kapacitet CD-uppspelning. Att uppgradera din fabrik stereo eller ersätta en funktionsstörning lager däck, köpa de nya radio-och installera det själv.

Du behöver:
10 mm hylsnyckel
. Philips skruvmejsel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från Dodge Ram negativa batteripolen. Använd en 10 mm hylsnyckel för att lossa kabeln klämman och ta bort kabeln från stolpen.
2.
Dra askkoppen från sin plats på instrumentpanelen. Ta bort de två skruvarna på baksidan av facket öppnas med Phillips-skruvmejsel. Dra askkoppen fästet från facket facket.
3.
Dra kopphållaren facket från streck och ta bort de två skruvarna i öppningen med skruvmejseln.
4.
Dra streck kåpa från instrumentpanelen genom att ta tag i hörnet på panelen och dra bort den från den huvudsakliga instrumentbrädan.
5.

Ta bort de två 10 mm bultar på vardera sidan av stereo fästet med 10 mm hylsa och köra. Dra stereo från bryggan i instrumentbrädan och dra stereo ledningar från baksidan av däcket.
6.
Anslut Dodge Ram stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Det leder på adaptern kommer att vara färgkodade för att visa var att ansluta stereokontakter ledningar bly.
7.
Skjut eftermarknaden stereo monteringssatsen fronten adapter i stereo montering dockan.
8.
Anslut kablarna av kabelnätet till uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut antennkabeln från Ram stereo docka till antennuttaget på baksidan av radion.
9.
Placera den bakre kanten av nya stereo vid öppnandet av frontpanelen adaptern. Skjut stereo rakt i öppningen tills radion snäpper på plats.
10.
tillbaka de två 10 mm bultar på sidorna på radion för att säkra den i dockningsstationen.
11.
tillbaka kåpa över stereo montering och tryck runt omkrets för att fästa panelen på instrumentbrädan.
12.
tillbaka de två skruvarna på baksidan av koppen innehavaren slot. Byt mugghållaren i facket.
13.
Tillbaka askkoppen fästet i spåret i instrumentpanelen och ersätter de två skruvarna på baksidan av facket. Skjut askkoppen i öppningen.
14.
Byt ut negativa batterikabeln på den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman av kabeln med hylsnyckel och stäng Dodge Ram's huva.


Relaterade artiklar


hur du tar bort GMC torsionsstavar
DIY DC-AC-omriktare
hur du tar bort en 2001 skyddsling radio
hur man stämmer en 2002 Audi A4
hur du tar bort en 2006 Dodge Durango radio
Hur får jag fler hästkrafter på en Mopar 383?
hur du ansluter en DVD-spelare i en 2002 Mitsubishi Galant
Tips för brytning en bil
utrustning som behövs för att bygga den bästa HHO generator
dieselmotor tuning teori