Tips för en subwoofer installation utan en förstärkare

Tips för en subwoofer installation utan en förstärkare

installerar en subwoofer i din bil ger kraft och balans till bilstereon. Högtalarna i dörrpaneler och bakre däck kan endast ge så mycket i vägen för bas, och en subwoofer är konstruerad speciellt för att föra ut de lägsta tonerna av musik. Använd en subwoofer för att eliminera behovet av att inkludera en eftermarknad förstärkare för att driva större högtalare av en subwoofer.

Batterisäkerhet

Koppla bort den negativa batterikabeln från minuspolen. Den negativa är grunden för bilens elsystem. Ansluter eller kopplar en elektrisk komponent med jordkabel ansluten till batteriet kan leda till ett kort i fordonets elsystem.

Ta ut säkringen från säkringshållaren på förstärkaren kabelsats ring terminal. Ringen terminalen ger bron för att ge ström till aktiv subwoofer. Ta bort säkringen från säkringshållaren delobjektet är ansluten till strömkabeln. Byt säkring som den allra sista steget i aktiv subwoofer installationsprocessen.

Anslutning av subwoofer till Stereo

Den nätanslutna subwoofern ansluts till stereon mer som en förstärkare skulle kontra annan kategori av högtalare.

Ta bort stereon från fordonets stereo montering docka att få tillgång till uttagen på baksidan av stereon. Vissa stereoapparater är utrustade för att ta emot förstärkare (och subwoofer, i detta fall) kablar direkt i stereon själv. Övriga enheter kan inte ta emot ledningarna utan adaptrar genomförs.

Koppla stereon ledningar från enheten, och anslut den via kabelnätet med adapter. Adaptern ger de nödvändiga leder och försäljningsställen för att ansluta signalkabeln och sätt på bly för de drivna sub

Routing Subwoofern Inkoppling

Mount subwoofern på den bakre delen av fordonet. Antingen bakom ett säte, i stammen eller bak lastutrymmet på en skåpbil, SUV eller kombi. Dra ledningarna från stereo och strömförsörjningen kabeln till platsen för sub.

signalkablarna och sätt på sladden från stereon genom baksidan av stereon dockan. Baksidan av dockningsstationen ger en allé att köra kablarna från stereon på fordonets golv på passagerarsidan av bilen. När ledningarna framträder i foten brunnar, dölja ledningarna under mattor som du dra dem till den exakta platsen för subwoofern.

Dra elkabeln som matades genom brandväggen och in i fordonets insida på motsatt sida av fordonet för att undvika att störa signalen i signalkabeln.


Relaterade artiklar


hur man kan beräkna axeleffekt från vridmoment
hur du tar bort en stereo utan en audio borttagningsverktyg
hur kan man få en bils fjädring
hur man byter en stereo på en 93 kvicksilver sobel
säkerhet apparater som kan installeras
effekterna av däckstorlek
hur du anpassar en Oldsmobile Achieva
hur man installerar en främre fjäderben bar på en överstatlig
hur du tar bort ratten på en 1995 chevy pickup
hur du tar bort en ljuddämpare från en 2006 Dodge Ram