Hur du tar en automatisk dörr, frånsett att färgton ett fönster

Hur du tar en automatisk dörr, frånsett att färgton ett fönster

Toningssystem fönstren på bilen kan ske utan att ta bort insidan dörrpanelerna. Om du vill ha en proffsig jobb, dock kan det vara mycket lättare att göra det med borttagna dörrpanelerna

Du behöver:. .
Skruvdragare
Bänd bar eller stor skruvmejsel.

bort dörrpanelen


1.
Börja med att ta bort alla inre vevar, armstöd och alla andra tillbehör är fastsatta på insidan av dörren. Ta bort alla skruvar och se till att leta efter dolda fästen, som klämmor eller annan utrustning används för att hålla tillbehör till dörrpanelen. Dessa klipp kan användas som tillägg till några skruvar eller andra typer av fästelement.
2.
Använda spett eller en stor skruvmejsel, bänd dörrpanelen försiktigt bort från dörren, letar inne så du kan se var klippen är. Dessa håller fast panelen på. Dra inte för hårt eller peta ner skruvmejseln i plast bakom dörrpanelen.
3.
Gör ditt spett eller skruvmejsel längs dörrpanelen kanten på insidan, vilket frigör varje klipp individuellt som du går. Om du känner dig alltför mycket motstånd från dörren panel, noggrant leta efter mer skruvar eller nitar som fortfarande kan fästas på dörren. Dessa kan döljs av små bitar av plast trim.
4.
När du har knäppte alla klipp, bör dörrpanelen lyft ut från dörren, utsätta interiören fönster för brytning.

tips och varningar


 • Det hjälper att hålla en behållare i närheten för att placera små skruvar och fästanordningar som du tar bort dem. Detta kommer att hjälpa till att hålla dem från att gå vilse, och de kommer vara bra när du måste sätta tillbaka dem.
 • Vissa stater begränsa mörker Färgtoning på bilar och vissa inte tillåter det alls. Kontrollera fönstret nyanser lagar för ditt tillstånd som anges på tintdude. com att vara säker på att din färg är under lagstiftningen i ditt tillstånd.
 • Var noga med att flytta någon plast bort från under dörren panel tillbaka i sitt ursprungliga läge . Denna plast används för att ge isolering mot kyla och att hålla utkast ur bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter bilstereo en kabelstam
  vilka program hjälp att designa måla system för bilar?
  hur du tar bort en stereo från en ’99 Mazda årtusenden
  hur du tar bort en fabrik stereo i en 2006 toyota corolla
  hur man installerar en hiss grind
  husbil idéer
  hur du tar bort radion från en 1991 Chevrolet S-10 Tahoe
  Hur konvertera gas till E85
  hur du tar bort en 2001 ford panel expedition dörr
  eftermarknaden bil designa tips