2004 Nissan Maxima fälgar specifikationer

2004 Nissan Maxima fälgar specifikationer

Veta specifikationerna för fälgar på din 2004 Nissan Maxima är viktigt om du vill köpa eftermarknaden fälgar. Precis som vid köp av däck måste du köpa en uppsättning som är utformad för att passa på hjulen, det är nödvändigt att känna till bultmönster på Nissan Maxima att välja rätt fälgar.

Bultmönster

bultmönster av ett hjul bestäms av antalet muttrarna och avståndet mellan dem. Nissan Maxima utnyttjar en 5 x 114 mm bult mönster. Detta innebär att det finns fem muttrarna på varje hjul, och avståndet mellan utsidan av alla klack mutter och mitten av den tredje raka lug nut är 114 millimeter.

Storlek Wheel

2004 Nissan Maxima kommer med två olika storlekar hjul. Ett av hjulen har en 17 tums diameter och en 7 tums bredd. De andra hjulet som erbjuds på Nissan Maxima har en 18 tums diameter och en 7,5 tum breda. När du köper däck för dessa hjul är det viktigt att få ett som har rätt bredd och diameter. Det är också värt att notera att större hjul har dyrare däck

Material av Wheel

Både 17 -. Och 18-tums Nissan Maxima hjul är tillverkade av aluminium legering. Dessa hjul tenderar att bli både lätta och starka. De är inte så billiga är stålfälgar men är billigare än krom hjul. Aluminiumlegering hjul på Nissan Maxima har en målad yta som inte bara ser bra ut, men också motstår korrosion och tenderar att bära väl.


Relaterade artiklar


Hur konvertera en bil att brinna HHO
hur man programmerar fjärrkontrollen för en 1998 Nissan Altima
fördelarna med traction control
hur man installerar en automatisk larm
motorvärmare instruktioner
hur du ansluter en ny bilstereo
hur man byter poäng med elektronisk tändning
hur man installerar en bilradio på en 91 grand prix
hur du installerar en trådlös back-up kamera
hur du tar bort en Mustang spoiler