hur du tar bort en 2000 Honda Civic radio

hur du tar bort en 2000 Honda Civic radio

I 2000 års Honda Civic hade ett stort område i streck för en stereo, men fabriken har inte särskilt mycket i vägen för alternativ. De flesta bilar kom med bara en radio, och även de med en CD-spelare hade inte mycket annat att arbeta med. Dagens eftermarknaden stereoapparater har massor av andra alternativ, vilket gör det mer attraktivt än ett bestånd stereo. Innan du kan installera en eftermarknad däck dock måste du först ta bort beståndet en

Du behöver:.
Kryssmejsel
Skruvmejsel.
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
Ta bort den nedre instrumentbrädan på förarsidan, om var dina knän sitta med en Phillips-skruvmejsel. Dra panelen bort av instrumentpanelen och ställa den på brädan. Öppna handskfacket och lokalisera proppen vid foten av handskfacket på båda sidor. Tryck in propparna med händerna och låta handskfacket falla öppna hela vägen. Demontera bulten i det övre vänstra hörnet av handskfacket hålet med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttaget, och gör samma sak med bulten i det nedre vänstra hörnet.
2.
bort de två skruvarna ovanför nätadaptern i mitten av instrumentbrädan med hjälp av kryssmejsel. Ta bort de två Phillips-skruvarna på vänster sida i samma panel med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra panelen ner och bort från instrumentpanelen och dra ur strömadaptern sele med händerna.
3.
Titta under stereon och leta reda på silver fästet i radion. Skruva loss de fyra skruvarna med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Koppla ur ljusblå och brun selar från baksidan av stereon med händerna och tryck sedan in stereon och klimat kontrollpanelen bort från instrumentpanelen från baksidan tills det lossnar från instrumentbrädan.
4.

Dra församling bort från instrumentbrädan. Koppla ledningarna och antennen leder från baksidan av ramen och däck, sedan placera bezel ansiktet nedåt i knät. Skruva loss beståndet stereo från instrumentbrädan bezel fästet med 1/4-tums Ratchet och uttag, dra sedan stereo ur ramen.


Relaterade artiklar


Monte Carlo marken effekter
hur kan man få en bils fjädring
väte öka installation
hur du tar bort radion från en 1991 Chevrolet S-10 Tahoe
hur du tar bort en stereo radio från en 2007 Honda Civic
det bästa sättet att ta bort tejpen pinstriping
hur du tar bort en 1994 Ford F-150 ratt
hur du ansluter subs i bilen
diy gratis HHO planer
hur man byter batteri på en 2002 Toyota Camry nyckel fjärrkontroll