hur du tar bort en bilradio i en 1993 Ford Ranger

hur du tar bort en bilradio i en 1993 Ford Ranger

Ford Ranger var en populär lastbil för Ford, och 1993 var det första året av den då nya organet stil. Med denna nya design kom nya stereo alternativ, bland annat en CD-spelare i vissa sällsynta fall. Men jämfört med vad dagens eftermarknaden stereoapparater har att erbjuda kan cd-spelaren i din Ranger tyckas vara en stor brist. Om du vill ersätta din gamla däck med en ny modell, måste du först ta bort den gamla stereon, vilket bör ta ungefär fem minuter

Du behöver:.
Ford radio demonteringsverktygen


. 1.
Lokalisera hålen på sidorna av beståndet stereo, ett hål ovanpå den andra, två på varje sida. Tryck på en av Ford verktyg radion borttagning i hålen på ena sidan av stereon tills det klickar på plats. Gör samma sak på andra sidan av stereon.
2.
Håll ett verktyg i varje hand. Samtidigt drar var och en mot dig samtidigt trycker varje verktyg från centrum av däcket med händerna. Leken kommer avmarkerar fri från instrumentbrädan.
3.
Dra däck hela vägen ut på instrumentpanelen med händerna. Nå på baksidan av däcket och dra ur selen och antenn leda med handen.


Relaterade artiklar


hur du ansluter dubbla batterier i min bil
Hur du tar ut ett 1996 accord bilstereo
hur man gör en Honda Civic snabbare
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
hur du ansluter en förstärkare till en bilradio
hur du installerar en radio i en 2001 toyota corolla
hur du tar bort radion i en 1999 Jeep Cherokee
effekterna av vridmoment på drag racing däck
billack lagar
Lägga till en backkamera