reparation och avlägsnande av svart krom

reparation och avlägsnande av svart krom

Tillämpa svart krom innebär plating mörkret metall över ljusa nickel eller matt nickel. Eftersom det är samma process som traditionella krom, och i huvudsak samma material, reparation och borttagning processer är likartade

Reparation

En skillnad mellan svart krom och nickel normal krom är att svart krom är inte så svårt eller slitstarka, så det är mer benägna att repor, märken och slöhet . Det är dock svart krom inte menat att vara så glänsande som traditionella krom i första hand, så det kan ta dig längre tid att inse att svart krom behöver repareras än vad nickel krom.

Om din svart krom verkar tråkigt, använda vax eller olja för att lysa upp det. Som med traditionell krom, är svart krom också benägna att rosta. Om du har rost på din svart krom, försök polering det med en särskilt utformad krom polish. Polering avlägsnas yta oxidation från krom, vilket hjälper parera rost. Om krom är starkt oxiderade, använda en speciellt framtagen "preclean" lösning för Chrome innan du polerar.

Den enkla handling polering din svart krom medan du använda polish bort små repor eller skador. Det spelar ingen roll om du handpolering eller använda en polermaskin, men använd en luddfri handduk att tillämpa polska. När du polera repor, bucklor och rost bort, använd en korrosion Protectant spray för att förhindra ytterligare korrosion.

Borttagning

att strippa din svarta förkromning, använd en utspädd form av natriumhydroxid. Du behöver ungefär 8 till 12 oz. natriumhydroxid för en liter vatten. Eftersom natriumhydroxid kan vara farligt, du vill bära skyddsglasögon redskap, handskar och förmodligen en respirator medan du arbetar. Arbetar i en väl ventilerad plats, och applicera lösningen på krom ta bort det. Kom ihåg att använda lösningen är farligt avfall, så släng bort den.


Relaterade artiklar


hur du ansluter en stereo i en bil
hemlagad bil top takräcke
hur man köper fälgar till en Mitsubishi Outlander ls
hur man bygger en vadderad sub låda
hur tråd tre subwoofers
bilstereo bort i en 1993 honda
produkter för att öka körsträckan i en Cheva Silverado
hur du ansluter en subwoofer förstärkare
hur man byter en Pontiac Firebird fjärdedel panel
Hur kan jag lägga 24s på en 2000 mustang?