hur man installerar HID Xenon ljus

hur man installerar HID Xenon ljus

Högintensiva-Discharge (HID) xenonljus har tre stora skillnader jämfört med halogenstrålkastare: Xenon och andra ädla strålkastare gas anställa ballast för att reglera /behålla elektriska laddningen till glödlampan, en projektor lins används snarare än en reflektor, och god kvalitet xenonstrålkastare bör vara omkring 10 gånger längre än halogen.

Den goda nyheten är att HID Xenon strålkastare församlingar kan installeras i de flesta någon bil, och vitare ljus, bättre effektivitet och längre strålkastare ljusstrålen kan vara mer ekonomiskt över tid, särskilt om byte av glödlampor bara.

Du behöver:
HID strålkastare kit
. Stjärnskruvmejsel.
Borrmaskin.
12mm borr eller cirkulär fil.

Installera HID Strålkastare


1.
Köp en bra HID kit. Kompletta konverteringssatser kommer med två reaktorer (en för varje strålkastare), två lampor, monteringsdetaljer och ledningar. De kommer också med en garanti som är bra för upp till ett år.
2.
Öppna huven och ta bort både strålkastare församlingar. Om tillräckligt utrymme finns i motorrummet för att ta bort lökar, behöver du inte ta bort strålkastarna lagerhus.
3.
Ta bort den befintliga strålkastarnas lampor från strålkastare bostäder. Detta är normalt uppnås genom en moturs vridning av uttaget på baksidan av ljuset församling att släppa kontakten och glödlampan från lamphuset.
4.
HID ljus kan vara bredare än halogen öppning. Försiktigt borra eller använda en cirkulär fil för att skapa en bredare öppning, vanligen 15 mm.
5.
Installera HID lampor i ljuset församlingarna. Ta först bort locket från glödlampan, försiktigt så att inte vidröra glaset som oljor i händerna kan orsaka blotting på belysningen. Använder alkohol för att ta bort alla fläckar om du inte berör lampan. Anslut ledningsnätet i gummi bas, montera sedan tillbaka locket på montering. När du är klar, stäng strålkastare sköld tätt genom att vrida i den riktning som stramar det.
6.
Anslut trådarna på de HID lampor till utgången av ballast. Anslutningarna är vanligtvis färgkodade, och bra kit är fel-bevis, med propparna går på ett enda sätt.
7.
Anslut utgången från batteriet eller andra kraftförsörjning att reläet, och i sin tur ansluta reläet till ingången på ballast.
8.
Säkra ballast (s) till någon fast plats i motorrummet med hjälp av dubbelhäftande tejp, fästen eller band zip. (Undvika höga temperaturer områden i motorrummet. )
9.
Prova belysning "-funktionen. Om de blinkar eller lätt intermittent, stäng av strömmen och kontrollera alla anslutningar.

Tips och varningar


 • En komplett, hög kvalitet HID kit är inte mycket mer dyrare än billiga lågpriscigaretter. Använd forum och chat board att kontrollera att föredra HID sammansättningar för just ditt fordon.
 • Justera inte HID-lampor uppåt, det kan blinda mötande förare. Om du är osäker, har en professionell justera ljusstrålen.


 • Relaterade artiklar


  kan jag byta däckdimension på min hjul?
  dodge ram avgaser tips
  chevy small block vs Big Block
  2WD till 4WD ford konvertering
  prestanda uppgraderingar till Ford escort gt
  de bästa däcken för på & av vägen
  Hur kan jag göra min egen frotté bilklädsel?
  hur man gör en Jeep Grand Cherokee se tuff
  hur man installerar en bakre fjäderben bar på en del Sol
  hur man programmerar din Kenwood bilstereo