hur du installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo

hur du installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo

Den Isuzu Rodeo var en av tre iterationer av en framgångsrik och lång kör plattform för Isuzu under singular namn, Wizard. Honda Pass och Opel /Vauxhall var andra varianter med exakt samma chassi och nästan identiska inredning. Innan slutar produktion på Rodeo linjen i 2004 hade Isuzu genomgått flera design förändringar sedan första produceras 1990. Stereo system har uppgraderats när tekniken avancerad och mer kapabel modeller gjordes tillgängliga, men ha rutiner för att ersätta stereon var liknande. Denna artikel förklarar förfarandet för att ersätta en stereo i en Rodeo Modeller 1999-2000
1.
Lyft huven på Rodeo och koppla loss jordkabel från den negativa polen på batteriet. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller kabelklammern till ledningen. Flytta kabeln från den negativa och vila bort den från batteriet tills den nya radion är installerad.
2.
Skjut askkopp från sin plats på instrumentpanelen. Ta bort fästet metall askfat från öppningen. Ta bort skruven på baksidan av den tomma facket med Phillips-skruvmejsel.
3.
Bänd instrumentbrädan som omger stereon borta från instrumentbrädan med en trim-panel borttagningsverktyg . Ta tag i panelen när den är fri från instrumentbrädan, och dra bort den från instrumentpanelen. Dra ledningarna anslutning till cigarettändaruttaget bort från baksidan av panelen.
4.
Ta bort de två skruvarna på båda sidor av stereo fästet med skruvmejseln. Skjut stereo från sin docka och koppla ur stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av radion.
5.
Ta bort de två skruvarna på båda sidor av stereo fästet med den skruvmejsel. Skjut fabriken stereo från fästet.
6.
Placera frontpanelen adaptern i fästet och ersätta skruvarna på sidan. Skjut på eftermarknaden stereo i adaptern.
7.
Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Sätt i adaptern kabelnätet leder till baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till FM-antennuttaget på höger sida av den nya radion bakpanel.
8.
Skjut stereo fästet, med ny installerad radio, i stereo montering docka . Byt de två skruvarna på båda sidor av stereo montering.
9.
Anslut kablarna till cigarettändaruttaget på baksidan av instrumentbrädan som täcker stereo. Placera panelen på plats på instrumentbrädan och tryck fast i ytterkanten av panelen, knäppa panelen på plats.
10.
Tillbaka skruven på baksidan av askkoppen facket. Placera askkoppen fästet i öppningen och askkoppen i sitt spår.
11.
Byt ut negativa batterikabeln över minuskabeln posten som Rodeo batteri. Dra åt bulten på kabelns klämma för att fästa kabeln på batteriets minuspol. Stäng huven av Isuzu Rodeo.


Relaterade artiklar


hur man kan måla plastdetaljer
hur man byter en fronthögtalare i ett 1997 Grand Cherokee
hur man installerar ett rack Yakima surf
hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla
hur du tar bort en 1999 Altima radio
typer av lastbilar kropp fästen
hur man kan stoppa fradga i en HHO bubbelflaskan
hur du döljer sladdar bilen amp
hur man installerar en spoiler i en Hyundai Elantra wi
hur man installerar en last netto på MX-5