2001 Toyota Tacoma dörrpanelen borttagning instruktioner

2001 Toyota Tacoma dörrpanelen borttagning instruktioner

Oavsett om du vill ersätta dörren högtalarna, måste fixa ett trasigt fönster regulator eller bara vill göra om din interiör, en av de första saker du behöver göra är att ta bort dörrpanelen. Det finns inte en hel del att dörrpanelen i en ༽ Toyotas Tacoma, och som ett resultat, är det inte särskilt svårt att ta bort. Detta arbete tar ungefär 15 minuter att göra per dörr och kan göras med bara några speciella verktyg

Du behöver:.
Window vev borttagningsverktyg
. Platt skruvmejsel.
Kryssmejsel.


1.
Placera fönstret veven borttagningsverktyget mellan fönstret vev och dörrpanelen. Tryck verktyget framåt för att ta bort klippet som håller veven på plats, sedan dra bort veven. Om du har makt fönster, lyft upp på strömmen fönstret strömbrytarpanelen med händerna och ta bort den från panelen. Koppla ledningarna med händerna.
2.
Skruva av Phillips-skruv i centrum av det inre handtaget med Phillips-skruvmejsel. Dra ut handtaget och leta reda på plastklämma som håller staven i handtaget. Tryck klipp bort av stången med händerna och dra sedan stången bort av handtaget.
3.
Använd platt skruvmejsel för att ta bort de två plast lock under armstödet. Avlägsna de två skruvarna på undersidan dem mössor med Phillips-skruvmejsel.
4.
Håll basen av dörrpanelen med händerna och dra den mot dig för att släppa klippen. Arbeta dig runt panelen, dra bort klippen hela vägen runt, lyft sedan upp luckan panelen och avlägsna den från bilen.


Relaterade artiklar


hur man installerar en spoiler i en Hyundai Elantra wi
hur man programmerar Keyless posten för en 2001 Pontiac Grand Prix
Hur får man bort en stereo fabrik bil i en Nissan?
Hur gör jag programmerar en GM avlägsen förrätt?
hur bilar tune idrott
typer av lastbilar kropp fästen
Skillnaden mellan marina motorblock och gata motorblock
hur du lägger till ett extra batteri till en bil audio
hur man kan stoppa fradga i en HHO bubbelflaskan
Vilka är fördelarna med sex kolvs ok?