hur man installerar LED-lampor i ett fordon fotutrymmet

hur man installerar LED-lampor i ett fordon fotutrymmet

LED-lampor lägga till en "cool" glow effekt om den placeras under bilen. Det kan också ge ett mått av säkerhet när den är installerad på en fotutrymmet. Passagerarna kommer att kunna se fotutrymmet steg som LED-lampor lysa i mörkret. De finns i alla möjliga färger, de mest populära är gröna eller blå. Gult är idealiskt om LED-lampor används för säkerhetsändamål. Lysdioden kitet är också lätt att installera på ett fordon fotutrymmet

Du behöver:. .
Borra och Hårdmetallskär
Måttband.
Tätningsmedel.


1.
Placera lysdioden baren på fotutrymmet i det läge du vill installera det. Vanligtvis på toppen av stegen längst bak är den mest idealiska platsen, men montering av en ljus bar längs den lodräta röret i fotutrymmet är lika bra av en option. Här Light Bar är mindre sannolikt att omfattas av smuts eller avbryta eftersom det inte kommer bli trampade på.
2.
Märk via monteringshålen på LED-ljus baren med en magisk markör för att avgöra din borrhål. Gör dem tydliga och djärva med en svart eller blå markör.
3.
Ta bort Light Bar och borra hålen med en hårdmetall borr och borrmaskin. Matcha bit på monteringsdelen storlek, typiskt detta är 3/32-inch lite.
4.
Line LED Light Bar med monteringshålen och installera skruvarna med en hand bärbara skruvmejsel eller borrmaskin. Dra åt skruvarna bara tillräckligt för att hålla ljuset bar på plats. Var noga med att inte bryta monteringsplattan genom att dra åt skruvarna för hårt.
5.
Kör ansluta kabeln från Light Bar upp under chassit och via fordonets brandvägg. Anslut kabel till en ledig plats i bilen proppskåp. Använd rätt storlek säkringen (kontrollera din manual för säkring rekommendationer) för Light Bar du har valt. Vanligtvis en storlek 5 respektive 10 säkring används.


Relaterade artiklar


hur man installerar belysning på fordonet
hur du tar bort en stereo från en 2004 toyota corolla
hur du tar bort en automatisk växelreglaget ratten i en 2001 Grand Am
hur man ändrar XM som Sirius satellitradio i en Toyota
hur du ansluter en förstärkare till en fabrik bilstereo
hur du tar bort en fabrik gallret från en 1998 Camaro
hur bilar tune idrott
hur man programmerar en avlägsen dörr för Ford bil
hur du anpassar en Honda Element
hur man programmerar en Astro universell öppnare