hur du tar bort Toyota 4-runner dörr stötfångare

hur du tar bort Toyota 4-runner dörr stötfångare

Dörren stötfångare på en Toyota 4-Runner är utformade för att hjälpa till att skydda metallen på dörren från Dings orsakade av vandrande varukorgar eller andra bildörrar slog upp fort. Även om dessa lister kan skydda SUV från skador, de är inte heller mycket attraktiv och många vill ta bort dem. Att duscha så en viss teknik för att frigöra den dubbelhäftande tejp som håller dem på plats, men det kan göras hemma

Du behöver:.
Värmepistol
. Plast spackelspade.
Drill.
Gummi suddgummi hjulet.
Automotive detaljer spray.
Microfiber handdukar.


1.
Hetta upp framkanten av dörrlisten med värmepistol. Flytta värmepistol runt ofta så du inte bränner lacken. Placera en plast spackel mellan plåt och dörren gjutning. Värm panelen tills du kan få spackeln i mellan de två panelerna tillräckligt för att dra gjutning bort av bilen.
2.
Dra gjutning tillbaka med händerna, värme gapet mellan gjutning och plåt med värmepistol. Fortsätt att dra tills gjutning är helt avstängd för dörren.
3.
Sätt radergummit ratten i borra och ställa om maskinen för ett lågt varvtal. Kör sidan av radergummit hjulet längs överblivna tejpen från gjutning på dörren, se till att inte spinna för fort så du inte bränner lacken.
4.
Spray fordonsindustrin beskriver spraya på dörren och torka av det med mikrofiber handdukar, med en cirkelrörelse. Upprepa proceduren för alla andra bitar av gjutning du vill ta bort.


Relaterade artiklar


hur man installerar XM in i en Cadillac SRX
Porsche Cayenne S med dubbla avgassystem tips
hur du tar bort radion i en s2000 honda
ford minibuss radio borttagning instruktioner
produkter för att öka körsträckan i en Cheva Silverado
hur man byter stereo på en 2003 Hyundai Sonata
skärning och svetsning ett avgasrör att böja
hur du tar bort radion i en 2005 Lexus lx470
hur man programmerar en Acura tl fjärrstyrning
hur du tar bort en bilradio på en Mazda