hur man installerar en främre stag bar i en ’98 medborgerlig

hur man installerar en främre stag bar i en ’98 medborgerlig

I snäva kurvor situationer, kroppen av en 1998 Honda Civic kan faktiskt flex, vilket hantera frågor i processen. Ett sätt att stelna upp chassit är att installera en fjäderben bar under huven. Den fjäderben bar, tillverkad av aluminium eller stål, ansluter de två fjäderben tornen, som ger din bil en stramare hantering. Strut barer är mycket lätt att installera, allt du behöver är en spärrfunktion, en skiftnyckel och en fjäderben bar

Du behöver:
fjäderben bar
. . 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Fast nyckel set.


1.
Pop huven på Civic. Leta reda på fjäderben tornen på vardera sidan av motorrummet. Skruva loss de två fjäderben bultarna på varje fjäderben med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
2.
Ställ fjäderben baren på fjäderben tornen, att se till att cirkulär monteras på stången gå över stag bultar. Om nödvändigt, justera bredden på fjäderben bar via en fast nyckel och justermuttrarna på slutet av fjäderben baren.
3.
Bolt ner fjäderben bar använda 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt justermuttrarna på vardera sidan av fjäderben bar, med hjälp av en skiftnyckel. Stäng huven. Staget Baren är nu installerad.


Relaterade artiklar


hur du ansluter en förstärkare till ett bestånd stereo
hur man kan öka prestanda med en kompressor
hur du tar bort radion i en s2000 honda
hur man programmerar en fjärrstyrning på en 2005 impala
Färgtoning lagar i Utah
Hur konvertera en förgasare till etanol
Buick fjärrkontroll anmälningsinstruktioner
hur man gör en bil mer bekväm
hur du tar bort en 1994 Ford F150 radio
hur man programmerar fjärrstyrning på en 2000 Ford Taurus