hur man installerar en aktiv subwoofer för ett 4runner

hur man installerar en aktiv subwoofer för ett 4runner

Toyota 4Runner är en medelstor SUV med gott om utrymme för att installera en subwoofer i den bakre bagageutrymmet. För ägare som vill uppgradera utförandet av deras stereo samtidigt som du sparar utrymme, erbjuder en aktiv subwoofer en fungerande kompromiss. Den nätanslutna subwoofern har en inbyggd förstärkare, så anslutningen är enklare jämfört med att ansluta båda komponenterna separat, och allt-i-ett-design kommer att spara utrymme för last

Du behöver:.
Wrench, 10 mm Förstärkare kabelsats.
Socket 8 mm, 10 mm och handlingskraft.
Phillips-skruvmejsel.
Skruvmejsel eller kåpa borttagningsverktyget.
Kabelstam adaptern.

Upprätta Nätdel för den nätdrivna subwoofern


1.
Lyft huven på 4Runner och koppla den negativa batterikabeln från minuskabeln inlägget av batteriet. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller kabelns klämman till den negativa polen bly.
2.
Ta bort skruven som håller den positiva kabeln till den positiva batterikabeln. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på pluskabeln inlägget. Byt ut bulten, håller ringkontakt på pluskabeln.
3.
Ta ut säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut strömkabeln från kabelsats till ringen terminalen. Dra strömkabeln (oftast en lång blå kabel) genom brandväggen och in i insidan av Toyotas hytt. Flytta till fordonets insida.

Öppna 4Runner s Stereo


1.
Bort de två skruvarna på förarsidan lägre instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel . Ta bort 10 mm bult från nedre hörnet av förarsidan instrumentbrädan med en 10 mm hylsa och köra.
2.
Bort de två skruvarna på höger sida av den nedre instrumentbrädan med skruvmejseln (ovanför parkeringsbromsen frigöringsarm den andra under armen).
3.
Drag huvan hävarm från instrumentbrädan och ta bort de två skruvarna bakom det med skruvmejsel. Tryck spaken mot instrumentbrädan att befria det från panelen och låta panelen tas bort från instrumentbrädan. Dra hela nedre instrumentbrädan från instrumentbrädan.
4.
Ta bort skruven i nedre vänstra hörnet av handsk-luckan med en skruvmejsel. Demontera bulten i det nedre högra hörnet på instrumentbrädan med en 10 mm hylsa och köra.
5.
Öppna handskfacket och ta bort de tre skruvarna på toppen av facket öppnas med skruvmejseln. Ta tag i hela handskfacket och dra bort den från instrumentpanelen. Ta bort skruven i det övre vänstra hörnet av öppningen till vänster genom att ta bort handskfacket.
6.
bort mittkonsolen streck paneler genom att trycka i mitten av två "push snaps på endera sidan av mittkonsolen och ta bort dem för hand. Dra panelen från botten av stereo montering.
7.
Bort gummit handtagen på klimatanläggningen spakar för hand. Bänd klimatanläggningen Kontrollpanelen från instrumentbrädan med en platt skruvmejsel eller kåpa borttagningsverktyget. Ta bort skruven i det nedre högra hörnet bakom panelen med Phillips-skruvmejsel.
8.
Dra hela nedre instrumentbrädan från stereo montering. Ta bort de fyra bultarna som håller stereo i stereo montage docka med en 8mm hylsa och köra. Dra stereo monteringsfästet (med radio ingår) från de anklagades bänk. Koppla ledningarna från baksidan av radion.

Anslut Subwoofer


1.
Anslut Toyotas stereon ledningar till ett kabelnät adapter. Sätt i adaptern kabelnätet leder till baksidan av fabriken stereo.
2.
Sätt plåstret kablarna från förstärkaren kabelsats i leder av kabelnätet adaptern. Feed kablarna genom baksidan av stereon montering dockan.
3.
Kör patchkablar på baksidan lastutrymmet på 4Runner. Lyft mattor med en kåpa borttagningsverktyg att lägga kablarna under mattan för renare söker kablage.
4.
Dra kabeln från batteriet till den bakre lastutrymmet på fordonet . Anslut strömkabeln och kablar lapp i aktiv subwoofer på motsvarande försäljningsställen. Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till sub och koppla den till en bult eller skruv direkt kopplad till ramen på Toyota.

Byt Stereo


1.
Skjut stereo till stereo montering dockan. Byt ut bultarna på utsidan av stereo fästet.
2.
Tillbaka den nedre instrumentbrädan. Skruva i skruven på klimatanläggningen panel och knäpp på luftkonditionering panel för hand. Byt ut gummi handtagen på spakarna AC kontrollen.
3.
Tillbaka mittkonsolen instrumentbrädan under stereon. Byt push snaps hand, säkra panelen på plats.
4.
Skruva in skruven i det övre vänstra hörnet av handskfacket öppning. Sätt handskfacket mot instrumentbrädan och ersätta de tre besättningar längs den övre kanten av handskfacket öppning. Sätt tillbaka skruven och skruva i botten hörn handskfacket.
5.
Placera den nedre vänstra instrumentpanelen mot instrumentbrädan. Byt de två skruvarna bakom huven spärren.
6.
Tillbaka skruvarna ovanför och nedanför parkeringsbromsen nödöppningshandtaget. Byt de två skruvarna och en bult på vänster sida av förarsidan lägre instrumentpanelen.

Säkra Batterianslutningar


1.
Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln post och dra den med nyckel.
2.
Placera säkringen i säkringshållaren av ringen terminalen den positiva batterikabeln.
3.
Stäng huven och testa den nya aktiv subwoofer.


Relaterade artiklar


Hur programmera jag min GM fjärrstyrning fjärrkontrollen?
hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
smidda vs gjutna aluminiumhjul
bil larm jämförelser
Lägga till en fjäderben stag till en a1/mk1 VW kanin
hur man tar cd-spelare ur en 2006 Dodge Stratus
1991 ford explorer stereo installation
hur du installerar en ny radio i ett 1996 Jeep Cherokee sport
Hur får jag på baksidan av stereon i en 2001 chevy s10?
hur man installerar XM in i en Cadillac SRX