hur man installerar en amp i en 2007 Honda Civic

hur man installerar en amp i en 2007 Honda Civic

Om du inte ansluta förstärkaren i din Civic rätt sätt, riskerar du att bränna upp komponenter inuti förstärkaren och högtalarna samt eventuellt blåsa upp din bil batteri. Förstärkaren skall monteras på baksidan av subwoofern rutan i bakluckan på Civic. Makten tråd måste leda från stammen till batteriet under plast paneler och genom brandväggen. Brandväggen har ett litet hål i den på passagerarsidan, och plasten paneler kan höjas något genom att ta bort skruvarna som håller fast panel på ramen.

Du behöver:
platt skruvmejsel
. Phillips skruvmejsel.
Amp.
Jordkabel.
Amp makt tråd.


1.
Montera förstärkaren på baksidan av subwoofern. Anslut jordledningen till marken anslutningen på sidan av förstärkaren med hjälp av Phillips skruvmejsel. Anslut den andra änden av jordledare till golvet i bagageutrymmet. Använd en skruv på bagageutrymmets golv för att ansluta jordledaren till stammen.
2.
Fäll ner baksätet på passagerarsidan och leda kabeln amp effekt upp till passagerarens fot utrymme. Avlägsna plast panel samt sidan av ramen på golvet på passagerarsidan. Stoppa in strömkabeln under paneler och byta ut skruvar för att fästa panel på ramen.
3.
Dra från golvet locket på passagerarsidan fotutrymme. Leta gummitätningen plugga hålet i brandväggen och dra ut kontakten med hjälp av en platt skruvmejsel. Bly makten tråden i motorrummet.
4.
Öppna Civic huva och leta reda på strömkabeln. Dra ut kabeln upp längs sidan av motorrummet till batteriet. Säkra strömkabeln till batteriet med hjälp av platt skruvmejsel.
5.
Anslut högtalarna till förstärkaren sedan slå på strömmen.


Relaterade artiklar


vacklade hjul proffs & nackdelar
hur man byter min radio Mini Cooper
hur du installerar en radio i en Dodge Dakota
hur man kan förbättra hästkrafter & gas körsträcka
Hur du tar ut ett 1996 accord bilstereo
hur man ansluter en mp3 i en 2006 chevy vårdagjämningen
hur man byter en krängningshämmare
hur du ansluter ett relä på en switch
hur man kan beräkna axeleffekt från vridmoment
Färgtoning lagar i Tennessee