hur man gör pin striping

hur man gör pin striping

Pin striping en bil kan lägga till en elegant, slutade se till lack. Ränder kan målas som en enda rad eller flera linjer som löper parallellt längs sidan av bilen. Pin striping kan även inkludera ränder dras in i mönster och former på en viss del av fordonet, som på mitten av bakluckan på en lastbil eller bagageutrymmet på en bil

Du behöver:. .
Pin striping borste
Paint.
Vatten.
Rena handdukar.


1.
Se till att bilen är ren och tvättas innan ränder. Använd vax och fett remover för att torka av områden som kommer att målas. Detta tar bort alla dammpartiklar och olja från fingeravtryck som kan reagera med färgen och orsaka brister.
2.
Rita en bild på pappret hur du vill att måla ränder. Det behöver inte vara exakt, men du kan behöva något att hänvisa till när man har pensel i handen. Pin striping målas för hand utan maskeringstejp, så öva så mycket som du behöver innan målning bilen.
3.
Börja längst fram på fordonet. Använd bara toppen på pinnen stripning att applicera färgen. Använd en mjuk, stadig rörelse för att flytta ner bilen. Sluta när du kommer till den första pausen i kroppen, vilket är klyftan mellan framskärm och dörren.
4.
Se till att linjen är rak ser ut vad du vill . Börja nästa rad på dörren, börjar där linjen på fender slutade. Stopp vid nästa lucka för den bakre dörren eller sängen om fordonet är en lastbil. Stå tillbaka efter målning varje avsnitt för att se linjen ser kontinuerlig och rak.
5.
Låt pin striping att torka i minst en hel dag innan du flyttar bilen. De flesta stift striping appliceras direkt på bilens färg, så ingen klarlack behövs på toppen av stiftet striping.

Tips och varningar


 • Don " t vaxa bilen i minst en månad efter applicering pin striping.
 • inte vax eller polish bilen med en effekt polerare. Endast gälla vax och polish för hand, med extra försiktig i närheten stiftet skiktning.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort radion från en 1993 mercedes
  hur du tar bort en 2000 Toyota Sienna radion
  hur du väljer ett kamaxel profil
  hur man installerar en bilradio i en Nissan pickup
  installation av en e-z pass
  hur du anpassar grillen på en stor rigg med dekaler
  hur man installerar kromlister runt vindrutan
  hur man köper återvunna däck
  hur du tar bort radion däck på ett 1997 Jeep Wrangler
  hur man kan sänka en 1994 honda