hur man återställa fjärrkontrollen till Honda

hur man återställa fjärrkontrollen till Honda

Ett populärt märke av bil i hela världen, har Honda en linje av SUV-modeller som inkluderar deras topp-säljare: Pilot. Bland de funktioner på Pilot är fjärrstyrning fjärrkontrollen. Detta system gör att ägarna fjärråtkomst till deras bilens funktioner från upp till 200 meter bort. Fjärråtkomst omfattar igång bilen, popping stammen, låsa och låsa upp dörrar och klingande den överfallslarm. De fjärrkontroller och sändare kan köpas från en återförsäljare eller annan inrättning, och kan enkelt återställas hemma om man är förlorad, bruten eller förlorar i receptionen.
1.
Fyll i din bil genom förardörren, stänga alla dörrar och bagageluckan bakom dig och lämna dörrarna olåsta. Kontrollera att du har både ditt nyckelfri fjärrkontrollen och din Pilot tändningsnyckel i hand.
2.
Sätt i nyckeln i tändningen och och vrid den två klick för att rätten till "På" ställning.
3.
Tryck på antingen låsa eller låsa-knappen på fjärrkontrollen nyckelfri och vrid nyckeln tillbaka till "Off".
4.
Upprepa steg två och tre två gånger och vände bilen på, trycka på en knapp och vrida tillbaka bilen av. Detta bör göras totalt tre gånger.
5.
Vrid nyckeln till läge "på" för en fjärde gång och tryck låsa eller låsa en fjärde gång. Detta kommer att inleda programmeringssekvensen.
6.
Tryck lås på fjärrkontrollen igen för att återställa den till sändaren. Gör samma sak för alla ytterligare fjärrkontroller som du vill program vid denna tid (upp till tre totalt fjärrkontroller). Vänta på lås att svara genom att cykla med varje fjärrkontroll.
7.
Vrid tillbaka nyckeln till läge "Av" och ta bort den från tändningen för att avsluta programmering sekvens. Du kommer nu att fritt använda din återställa fjärrkontroller.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion på en 2000 Lexus LS 400
hur du tar bort en stereo i en Mitsubishi 3000
hur man byter en matta med gummi i en lastbil
ford focus avgassystem tips
hur man bestämmer betyg däck belastning
hur man får radion ur en 1989 toyota lastbil
hur man plocka ut fälgar
Vilka är fördelarna med sex kolvs ok?
hur du installerar en dragkrok på en 1996 l arv sedan
Felsökning av en Kenwood förstärkare