hur man ReWire en 12-volts generator till 120 volt

hur man ReWire en 12-volts generator till 120 volt

Växelriktare används ofta tillsammans med fordonsindustrin (12-volt DC) elektriska applikationer. Många bärbara växelriktare säljs med bil cigarettändare pluggar, eller ett sätt att snabbt ansluta till ett bilbatteri.

Vissa bilar, såsom fritidsfordon, har växelriktare fastprogrammerade till fordonsindustrin elsystemet . En inverter krets kan kopplas till generatorn för att tjäna samma syfte

Du behöver:.
2 bipolära TIP32 (PNP) transistorer.
2 820u03A9 kol film motstånd.
2 82u03A9 kol film motstånd.
0.
47u03BCF elektrolytisk (polariserade) kondensator.
24-volts centrum utnyttjas transformator.
12-volts bil-generator.
Elektrisk jordning källa.
2 plattor terminaler.
Elektriska tång.
Elektrisk tråd.
Lödkolv.
Elektronisk (harts core) löda.


1.
Skär åtta bitar av tråd, band och varje tråd på u00BD tum av isolering i varje ände av kabeln. Anslut ena änden av den första kabeln till en av ändhylsor på mitten-tap sidan av 24-volts transformator, och löd den elektriska anslutningen. Fäst ena änden av den andra kabeln till den andra änden terminalen på mitten-tap sidan av 24-volts transformator, och löda kabeln till terminalen. Fäst ena änden av den tredje kabeln till centrum kranen, och löda kabeln till terminalen
2
Twist ihop den negativa (markeras med "-" tecken). . Bly i kondensator, en av ledarna från första 820u03A9 motstånd, Collector ledningen från den första transistorn och den fria änden från första tråd. Löd detta elanslutning. Twist tillsammans kondensatorn pluskabeln tillsammans med Collector terminalen ledning av andra transistor, en av ledarna från andra 820u03A9 motstånd och den fria slutet av den andra tråden. Löd detta elanslutning.
3.
Twist ihop ena änden av den fjärde tråden tillsammans med en av huvudrollerna i den första 82u03A9 motstånd, leder sändaren från både transistorer och en av leder från andra 82u03A9 motstånd. Löd detta sammanhang. Twist ihop ena änden av den femte kabeln till den fria leda den första 820u03A9 motstånd, och löd det gemensamma.
4.
Tvinna samman den fria änden av den femte tråd gemensamt med basen ledningen på den andra transistorn, och med fri bly i första 82u03A9 motstånd. Löd denna gemensamma. Twist ihop ena änden av den sjätte tråd med den andra 820u03A9 motstånd, och löd det gemensamma. Tvinna samman den fria änden av den sjätte tråd tillsammans med beräkningsunderlaget medför den första transistorn, och med fri ledning av andra 82u03A9 motstånd. Löd denna gemensamma också.
5.
Anslut den fria änden av den fjärde tråden till "B" uttag på generatorn. Anslut den fria änden av den tredje kabeln till grundstötningen källan. Se till att generatorn Höljet är också ansluten till grundstötningen källan.
6.
Löd ena änden av den sjunde tråd till en av transformatorterminaler på sidan utan en center-kran. Slip en ring terminal över den fria änden av den sjunde tråd, och löd terminalen till kabeln. Löd ena änden av den åttonde tråden till återstående transformatorterminalen på sidan utan centrum kran. Slip resterande ringkontakt över ledaren, och löda kabeln till terminalen.


Relaterade artiklar


hur man byter en radio i ett 1990 honda
Hur konvertera chevy 4,3 till E85
hur bilar tune idrott
hur man byter en Pontiac Firebird fjärdedel panel
hur man koppla ihop en BlackBerry Curve med en 2008 RAV 4
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
hur man köper privat plattor
problem med underdrive trissa uppsättningar
hur du tar bort en Mazda 626 stereo
hur du tar bort centrum specialiteter locket billet