hur du installerar spoiler på en Toyota Corolla

hur du installerar spoiler på en Toyota Corolla

På vissa bilar kan en vinge eller spoiler bidra till att öka downforce på baksidan av bilen för att öka dragkraften i höga hastigheter. På en Toyota Corolla, en framhjulsdriven bil, skulle en traditionell spoiler vara kontraproduktivt eftersom det skulle ta downforce bort från drivhjulen. Det är därför en spoiler på en Corolla är konstruerad för utseende, inte för prestanda

Du behöver:.
Blue målartejp
. Måttband.
Permanent märkpenna.
Drill.
Metal borrkronor.
Assistant.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
öppna bagageluckan och tillämpa den blå målarens maskeringstejp längs hela bakre del bagageluckan där du vill spoilern att gå. Använd den överallt för att minimera skador på lacken.
2.
Ställ spoiler på bakluckan, sedan ett steg tillbaka och titta på var det sitter. Justera.
3.
Mät avståndet mellan stolparna som stöder spoiler och sidorna av bålen. Justera spoilern så den är centrerad. Använd måttband för att justera spoiler fram och tillbaka på locket.
4.
Trace i ytterkanten av spoilern tjänster på blå målartejp med permanent märkpenna. Lyft sedan spoiler upp och mäta avståndet mellan sidan av spoilern och gängade hålet på undersidan där det bultar på stammen. Överför att mätningen till bagageluckan. Ställ spoiler bak på bålen och dubbelkolla dina mått, luta spoiler upp och ner för att se hålen som du ska borra på rätt ställen.
5.
borra hål i bagageluckan med hjälp av borr och metall borr. Börja med en liten diameter lite som 1/8-tums, sedan steg upp successivt tills du kommer till en storlek större än skruvarna som håller fast spoilern.
6.
Ställ spoiler på bagageluckan och ha din assistent håller den på plats. Lyft upp stammen så spoilern är vinkelrät mot bilen och du kan komma åt undersidan av locket. Se till att hålen linje upp ordentligt.
7.
Dra av målarens maskeringstejp och ta bort den från stammen. Har din assistent hålla spoilern ned på stammen när du lyfter den upp, då tråden i spoilern bultarna i inläggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Se till att alla bultar är rätt innan du kör fordonet.


Relaterade artiklar


Hur satellitradio i en bil fungerar?
hur man kan förbättra diesel prestanda och effekt
hur du tar bort en stereo i en Mitsubishi 3000
hur man skär en panel bildörr
Programmet Keyless inträde neon instruktioner
hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
hur man byter en radio i en Buick Regal
hur man sätter en eftermarknad stereo i en 2001 ford focus ZX3
självmord dörrmontage
bakre högtalare installationsanvisningarna i ett 99 medborgerlig