hur du ansluter dubbla batterier i min bil

hur du ansluter dubbla batterier i min bil

Det finns inget så frustrerande som att vrida nyckeln i bilen och höra ett klickande ljud i stället för den underbara ljudet av din motor rytande till liv. Det finns många anledningar till att ett batteri kan försvinna, som lämnar bilens ljus på, och beroende på var du bor, kan det kalla vädret skapar svårstartad villkor. En relativt enkel svaret på alla dessa problem finns så nära som bakluckan på bilen

Du behöver:. .
Wrench
Borra motorn.
Borr.
Avbitartång.
Wire.
Kabelskalare.
Terminal slutar.
Batteribox.
Batteri.
Plast zip-talet.

Montera batteri


1.
Parkera fordonet på en plan och jämn yta. Stäng av tändningen. Öppna huven och koppla bilens batteri genom att lossa den positiva polen samband med en skiftnyckel och ta bort terminalen med handen.
2.
Välj plats för det andra batteriet. I de flesta fall är stammen den bästa och säkraste plats.
3.
Placera batteriet rutan där du vill ha den i bakluckan på bilen. Placera en borr i borrmaskinen motorn och borra igenom batterilådan s montering flikar och in i bilens kaross. Borra ett extra hål bredvid batterilådan för batterikabeln att köra igenom.
4.
Montera batteriet. Använda monteringsbultarna som följde med batterilåda, placera en av dem genom ett montage fliken på kartongen och hålet du borrade och dra åt med en skiftnyckel.

Anslutning av batterier


1.
Wire batteriet. Med hjälp av en tung Wire Gauge koppar (1-gauge eller tyngre), kör en bit tråd från den positiva sidan av det nya batteriet genom hålet du borrade i golvet av fordonet och att den positiva sidan av det befintliga batteriet. Använd plast buntband för att hålla tråden på plats längs bilens ram och in i motorrummet. Håll den undan från rörliga delar.
2.
Fäst den positiva terminalerna. Med hjälp av en kabelskalare, ta bort en halv tum av kabeln skyddande beläggning från varje ände av kabeln och pressa en ände i varje ände av kabeln. Fäst ena änden till den positiva polen inlägget varje batteri.
3.
Fäst marken terminaler. Kör en liten bit av kabeln från den negativa sidan av det nya batteriet till den slutliga monteringen fliken batterilådan. Skala änden av kabeln i båda ändar och återigen crimp på kabelanslutningarna med klämtång.
4.
Anslut marken. Fäst ena änden av kabeln till den slutliga fästbulten för batterilådan. Skjut bulten genom slutmonteringen fliken och dra åt med en skiftnyckel. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa sidan av det nya batteriet. Detta kommer att marken din nya batteriet till fordon chassit.
5.
Slutför installationen. Anslut bilens ursprungliga batterikabeln och dra åt bulten med nyckel. Stäng huven.

Tips och varningar


 • hjälp av en gel-cells batteri gör att du kan montera batteriet på sin sida eller ens upp och ner om det finns utrymme dikterar ett alternativ montering.
 • Lämna aldrig ett batteri utan säkerhet i bilens bagageutrymme. Det kan bli luftburna i händelse av en olycka och orsaka allvarliga skador på din bil och bilens passagerare.


 • Relaterade artiklar


  eftermarknaden avgaser hjälp
  Hur konvertera en 12 volt till AC
  Felsökning en Dodge’s Keyless fjärrkontroll
  hur du tar bort en Hyundai Elantra bilstereosystem
  hur man kan sänka en 1994 honda
  hur du ansluter en subwoofer förstärkare
  bildäck köpa tips
  Hur man monterar en backup kamera
  hur kan man få en bils fjädring
  hur man byter batteri på en 2002 Toyota Camry nyckel fjärrkontroll