hur airbrush fordon

hur airbrush fordon

Motivlackering ett fordon är ett populärt alternativ för bilintresserade. Det kan lägga stil till din bil eller helt enkelt lägga till ett nytt element eller utseende. Det är en rolig hobby, där besprutning färg på din bil, men det är också en som kan vara en utmaning i början. Med vissa grundläggande teknikerna, lite tid och lite tålamod-att inte tala om praxis-du kan visa upp dina kunskaper på din bil med stolthet

Du behöver:
Flexibel vinyl
. . Knivar.
Maskering /målning band.
Airbrush.
Airbrush-klar färg.
Ansiktsmask.
Rensa glasögon.


1.
Öva kompetens (med hjälp av följande steg) på kartong eller någon annan disponibel arbetsyta. När du känner dig bekväm med airbrush och måla, flytta på bilen. Gör allt detta i ett väl ventilerat område, med ansiktsmask och tydliga glasögon på
2.
Rita en design som du vill överföra till din bil på en flexibel bit vinyl. Om du vill göra eld på din bil, gör det på vinyl först. När designen är klar, klipp ut mönstret i linje du bara drog. När klipper ut, tänka på att hålen du gör är där färgen kommer att sprutas-det vill säga om du har gjort lågor, till exempel när man skär ut kommer du att faktiskt använda konturerna av lågorna för att måla bilen, och inte den inre lågan själva utformningen. Så se till att utsidan av lågorna är cut-och riv-free så att färgen inte kan sippra igenom vinyl.
3.
Rengör området med din bil som du vill måla . Undvik att använda trasor som kan lämna delar av fiber på din finish, eftersom detta kommer att påverka din målning resultatet. .
4
Använd maskeringstejp eller målning tejp att tejpa vinyl mallen på din bil-var du vill lågorna eller design för att vara. Tejpa inte på insidan av konstruktionen (där du kommer att måla), som bandet kan störa och röra upp målningen ansökan och orsaka besvärliga fläckar av färg. Tejp runt utanför ramen för vinyl design.
5.
Bestäm vilka färger du ska använda för din design. Förbereda dem genom att blanda dem /skaka dem, enligt deras egna instruktioner. Börja med mörkare, bakgrundsfärger och arbeta dig uppåt, i förgrunden och ljusare färger.
6.
Maskera de områden som du inte vill omfattas med din nuvarande färg val. Om du gör en mörk färg, masken alla områden som du inte vill att mörka färgen vara på, till exempel. Maskering innebär utsläppande maskering /målning tejp över de områden i bilen som du inte vill målade. Om det är ett stort område som du inte vill målade, använda tejp för att täcka skrot vinyl eller stora ark papper till bilen.
7.
Airbrush din första färg på ditt fordon. För att göra detta, håll airbrush sprutan med ena handen och använd din motsatta hand för att stabilisera den. Det kommer att finnas en spak eller knapp, oftast på toppen av airbrush som du kommer att driva för att reglera hur mycket färg som sprutas genom munstycket. Tryck på den och spraya med, nivå slag över ditt fordon. Ju närmare du håller airbrush till bilen, desto mindre mängd yta du kommer att omfatta, men med en betydligt tätare ansökan. Håll sprutan längre bort kommer att öka spridningen av färg spray, samtidigt som det skapar en mjukare utseende till färgen.
8.
Låt det första lagret av färg att torka och sedan ta bort alla maskeringstejp eller beläggningar. Låt färgen torka helt innan du flyttar på din nästa färg. Välj din andra färg färg och re-cover/re-mask någon yta av fordonet som du inte vill bli målade.
9.
Måla din andra färg på din design i på samma sätt som ditt första (steg 6). Låt det torka och ta bort maskering. Om du har ytterligare färger, upprepa de processer tills du är klar med din design. Ta bort alla vinyl mallar och maskeringstejp och vänta tills allt är helt torra.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion i en 2000 Ford F150
hur du anpassar en 2005 Toyota Tacoma
Hur du tar ut ett 1996 accord bilstereo
hur man plocka ut fälgar
Hur konvertera en Dodge Caravan för bogsering
hur du lägger hästkrafter på din bil utan att sänka din mpg
chevy Silverado radio avlägsnande
vilka tillsatser kan du lägga med HHO elektrolys?
hur man byter en Bose stereo i en 2002 miata
diy spray-liners i