Hur du knyter din universella bilklädslar?

Hur du knyter din universella bilklädslar?

Med den tid de flesta människor tillbringar i sina bilar, sittunderlag hjälpa till att skydda den nya bilens interiör eller döljer skadan redan skedd. Seat täcker personifiera och dekorera en bil. Vissa klädslar isolera sätena, ger större värme på vintern och en svalare yta i sommar. Installera klädslar tar mindre än en halvtimme. Med några tips, få bästa passform för att hålla klädsel bekväm och skyddande

Gränser för Universal Sadelöverdrag

Läs tillverkarens instruktioner innan du börjar installationen. Mest universella klädslar inte passa över armstöd och kanske inte fungerar med alla typer av säkerhetsbälten. Universal klädslar kommer inte att passa varje sittplats. Du kan behöva justera universell klädsel regelbundet.

Förberedelser

stolklädseln installationen kommer att gå smidigare i bra ljus. Om möjligt, välj en solig dag och parkera bilen utomhus. Ha en ficklampa och en brukskniv till hands.

Du måste ta bort huvudstödet innan du installerar de flesta stilar av skopa klädsel. Dra sittunderlag tätt över sätet och drog och utjämning det från början av sätet i botten.

Sadelöverdrag Installation

Placera ficklampa i foten väl, som syftar till undersidan av stolen så du kan fästa remmar eller band ovanför baren eller sladdar att hålla klädseln från störande med mekanismerna sätesinställning.

Line överdraget s sömmar med kanterna på stolen. Centrera sittunderlag över stolens rygg och sits området. I vissa modeller av klädseln kommer det att finnas Hällor under bottenklaffarna av klädseln. Den SeatCoversUnlimited webbplats råd att sätta band genom öglorna och styra band och sittunderlag luckan genom vecket mellan ryggstödet och sätet del av bilbarnstolen. Kör banden genom matchande loopar under fliken på framsidan av klädseln och knut banden ordentligt.

Om universella klädseln kommer med remmar eller clips, bifoga dem under sitsen. Dra dem hårt och länka S-klipp tillsammans eller tryck på kardborrband ordentligt.

Dra banden och fäst kardborre eller krok krokar under sätet.
Den universella sadelöverdrag s band och remmar tjänar till att sitta med i styrelsen täcker tätt på sätena.

Använd den brukskniv att göra små hål i överdraget uppradade med fästen för nackstöd. Installera huvudstödet. Nu har du så nära en skräddarsydd passform som man kan komma med universell klädsel.


Relaterade artiklar


CRX marken effekter
Monte Carlo SS krom avgassystem tips
hur man byter en stereo i en 1998 Toyota Tacoma
hemlagad huvudvärk rack
hur man installerar en bilradio i en 1994 Saab 9000
hur du tar bort en versa radio
hur korrekt ren och ta hand om dina anpassade hjul
hur man kan stoppa fradga i en HHO bubbelflaskan
hur man byter en huggorm bil larm fjärrkontroll
hur du ansluter en cb till ett 12 volts säkring