hur man installerar XM in i en Cadillac SRX

hur man installerar XM in i en Cadillac SRX

Cadillac SRX är en crossover SUV erbjuds av Cadillac uppdelningen av General Motors. Normalt är SRX utrustad med en premie stereosystem, men även den bästa stereon inte kommer plocka upp en radiosignal om signalen är svag eller obefintlig. Det är därför vissa Cadillac ägare väljer XM Radio. XM är en satellitradio företag som erbjuder abonnenterna reklamfri musik genom att skicka en radiosignal via satellit till abonnentens SUV. Signalen från satelliten kan plockas upp var som helst, så SRX ägare kan lyssna på samma radiostation oavsett var de råkar befinna sig.

Du behöver:
XM monteringssats


1
Leta reda på XM radiomottagare in i kabinen. . . Se till att du monterar receivern på en plats som inte kommer att vara i vägen eller kommer skymmer sikten. Den vanligaste mottagaren är en FM-modulator typ av mottagare. Denna mottagare sitter inne i kabinen. Du kommer att ställa in SRX: s radio till en fördefinierad anvisas på din XM hårdvara (specifik station varierar beroende på hårdvara tillverkaren).
2.
Leta reda på antennen. Basen i antennen är magnetisk, så allt du behöver är en platt, metallisk yta att montera antennen.
3.
Leda antennen genom kabinen. Du måste rutt XM-antennen ledningar under SRX dörr gjutning. Vara säker på att när du kör ledningar att ledningarna kommer i kontakt med och gummi och inte får klämmas av metallytan på ramen eller dörren.
4.
Kör antenn kabeln till XM-mottagaren och koppla in antennkabeln på baksidan av mottagaren.
5.
Anslut mottagarens strömadaptern till eluttag på SRX och slå på mottagaren. Din XM Radio är nu installerad.


Relaterade artiklar


kan jag byta däckdimension på min hjul?
hur man installerar bil träsket kylare
hur du tar bort radion från en 1993 mercedes
hur man tar betalt en bilstereo kondensator
Hur du tar radion ur en 2000 Ford Ranger
hur du anpassar min 2000 Nissan Maxima
hur man kan jämföra fjärrkontroll bil förrätter
hur man byter en hydraulcylinder tätning
Audi A6 marken effekter
chevy Silverado radio avlägsnande