Mercedes fabrik hjul stilar

Mercedes fabrik hjul stilar

Att försöka avgöra skillnaden mellan en Mercedes A-klass, klass C och E klass är svårt nog, men ditt beslut på fälgar kan vara lika utmanande. Även om alla Mercedes fälgar har samma bult hål mönster, hittar du det finns skillnader när det kommer till vilka fordon som de kommer att arbeta med.

S-klass Fälg

Mercedes S-klass fälgar ex typ 220 och typ 230 fälgen design. Alla dessa fälgar har en fem-klack 112mm mönster bult hål och är tillverkade av mycket polerad aluminium. De sträcker sig från fem talade till nio talade och finns i storlekar, från 18 inches till 20 inches i diameter. De är utformade för att vara kronan på verket av de lyxiga möten på Mercedes S-klass. Eftersom det är standard hjulen på S-klass, sortiment de vanligen i $ 1,000 erbjudande om de behöver bytas ut. Mercedes S-klass fälgar kommer också eftermontering av SL-klassen och SLK fordon klassen.

C-klass

Mercedes C-klass fälgar är standardutrustning på Mercedes sportigare bilar, precis som C klass, CL klass och CLK klass. Liksom fälgar som är installerade på Mercedes S-klass fordon, C-klass fälgar är en fem-klack 112mm bult hålbild och är dessutom tillverkade av högglanspolerat aluminium. Det finns flera skillnader som skiljer C-klass fälgar från S-klass fälgar. Standarden förskjutning av klass C fälgen är högre för att ge hjulbasen på fordonet en bredare inriktning. De är också utformade för att vara lite bredare för att rymma en bredare däck. Detta görs för att förbättra bredare profil C-klass fordon. På grund av den större offset, kommer C-klass RIM inte passar någon annan klass med Mercedes.

E Klass

Mercedes E klass fordonet har en något mindre, kompakt hjulbas, jämfört med S-klass och C-klass fordon . Men standarden fälgar till de E klassen är samma specifikationer som S-klass fordon, inklusive de fem-klack 112mm bult hålbild och blankpolerade aluminium. Men fälgarna är inte lika bred som S klass och C fälgar klass, eftersom E klassen fordonen inte är utrustade med den breda spårvidden och däck av Mercedes C-klass. Dessa fälgar är 7,5 inches bred, vilket skulle göra dem ser lite liten för S klass och C klass om de var fastskruvna fordon.

ML Class

Mercedes ML är den första introduktionen i världen av SUV för Mercedes. På grund av detta, fälgar som används på ML är annorlunda än de på sedan och coupe fälgar. Enligt Mercedes Benz Wheel webbplats kan ML förses med fälgar från 16 inches till 20 inches att passa ML320, ML430, ML500 och ML55. Liksom fälgar installerade på S-klass, klass C och E klass, fälgar dela Mercedes M-klass även de fem-klack 112mm mönster bult hål och är dessutom tillverkade av högglanspolerat aluminium.


Relaterade artiklar


hur man installerar belysning på fordonet
vad är en H rörsavgassystem för?
hur man byter en krängningshämmare
hur man installerar fälgar mitsu ersättning
hur du tar bort fönster nyanser från bil fönster
hur man sätter på en stram svans ljus nyans
tekniken på taket skopor i bilar
ford minibuss radio borttagning instruktioner
hur man kan förbättra prestandan i en 2005 Ford sport trac
Hur gör jag programmerar en GM avlägsen förrätt?