hur man kan förbättra hästkrafter & gas körsträcka

hur man kan förbättra hästkrafter & gas körsträcka

Alltför ofta verkar det som, för att öka din bränsleekonomi du måste offra orimliga mängder av hästkrafter. Med några få ändringar, dock innebär detta inte vara fallet. Även om du inte kommer att kunna förvandla din genomsnittliga, familj sedan i en rasande sportbil klarar av 45 miles per gallon, kan du hantera en liten skjuts i hästkrafter och fortfarande EEK ut ett par mpg's. Allt som krävs är lite extra pengar och, om du mekaniskt är benägen att en fri dag installera delar
1.
Installera en prestanda chip /modul för ditt fordon. De flesta moduler kräver endast en grundläggande plug `n play-installation, men särskilda instruktioner för ditt fordon kommer att förses med den delen. Modulen justerar automatiskt din motorns ECU, eller elektrisk styrenhet. Dessa justeringar påverkar ditt fordons lager inställningarna och låta din motor att köra mer effektivt. Detta i sin tur skapar en ökad effekt och bränsle körsträcka.
2.
Byt ditt fordon lager avgaserna med ett prestationsbaserat avgassystemet. Tillverkarens avgaser är smal och har flera krökar. Båda dessa egenskaper bidrar till lägre gas körsträcka och råna din motor av makten. En föreställning avgassystemet är bredare och rakare, vilket gör att avgaserna bli utvisad effektivare och platser mindre belastning på din motor. Med motorn mer fritt, får du extra hästkrafter och bränsleekonomi.
3.
Avinstallera ditt gamla system luftintag. I likhet med avgassystemet, är du lager luftintag sannolikt alltför snäva och constricts flöde av luftkvalitet på din motor. Installera ett prestationsbaserat system luftintag. Det nya systemet är utformat för att öka mängden svalare luft tillgång till motorn. Det uppsving i kalla lufttillförsel kommer att underlätta förbränning av din motor, som mer kalla luften betyder mer syre. Med motorn igång smidigare, kommer du att märka större gasrespons, hästkrafter och bränsleekonomi.
4.
Slänga bort ditt lager luftfilter och ersätta den med en Sportluftfilter. Beståndet Filtret är gjort av papper som träskor enkelt och blockerar kvalitet luft från att komma till din motor. En Sportluftfilter använder en design som fällor smuts bättre och tillåter en större volym luft att passera. Återigen, detta innebär mer ren luft är tillgängliga i motorn samt mer hästkrafter och gas körsträcka. En annan fördel med prestanda filter är att de kan användas om och om igen, till skillnad från din disponibla lager filter.

Tips och varningar


 • Se dig omkring innan du köper något av dessa prestanda delar. Handla både online och på lokal återförsäljare auto utbudet för den bästa möjliga för just dina märke och modell.
 • Föreställningen chip (även känd som performance-modul), luftintag och filter är oftast lätt att installera. Men om du inte är mekaniskt benägna, kan du behöva ta bilen till en kvalificerad mekaniker för att koppla upp prestanda avgassystemet.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en fabrik radio från en 2002 Saab 9-3
  pionjär bilstereo information
  hemlagad bil top takräcke
  hur man programmerar en automatisk larm fjärrkontroll
  hur man installerar fullängds headers på en 1964 impala
  hur man byter en Pontiac Firebird fjärdedel panel
  Skillnaden mellan taklucka & moonroof
  hur man kan förbättra blad vuxit bakkanten hantering
  hur man installerar ny radio i Ford Escape
  hur du tar bort stereon från en chevy blazer