hur man installerar en bilradio i en Nissan

hur man installerar en bilradio i en Nissan

Nissan erbjuder ett brett sortiment av fabriksinstallerade stereoanläggningar för sin linje av bilar, lastbilar och stadsjeepar. Nissan ägare som väljer att byta sin fabriksmonterade däck för eftermarknaden stereo hittar du massor av alternativ som passar nästan vilken bil audio preferens. Du kan ansluta en eftermarknad stereo till fabriken stereo kabeldragning av Nissan med hjälp av ett kabelnät adapter. Frontplatta adaptrar är också nödvändigt för att ge korrekt passning mellan en eftermarknad stereo och Nissan stereo montering docka.
1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från minuskabeln inlägget av Nissan batteriet med 10 mm nyckel.
2.
Bänd små instrumentbrädan mellan fara och avfrostning byta från instrumentpanelen med kåpa borttagningsverktyget. Avlägsna skruven bakom panelen med en kryssmejsel.
3.
Bänd centrum instrumentbrädan som omger stereon och klimatet vreden bort från instrumentpanelen med kåpa borttagningsverktyg .
4.
Koppla elektriska ledningar till tina och fara växlar genom att dra kabeln pärmar från baksidan av panelen.
5.
bort de två skruvarna på vardera sidan om fabriken stereo med Phillips-skruvmejsel.
6.
Dra stereo från instrumentbrädan. Koppla ledningarna från baksidan av stereon.
7.
Placera Adapterkablage in de lediga stereo montering docka av Nissan. Feed ledningarna fabriken stereo genom att på framsidan av fronten adaptern. Anslut Nissan stereo ledningar till ett kabelnät adapter.
8.
Anslut kablarna av kabelnätet adaptern på baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut på eftermarknaden stereo i öppningen som fronten adaptern.
9.
Tillbaka de två skruvarna på båda sidor av stereo fästet med en Phillips-skruvmejsel.

10.
tillbaka kåpa som omger stereon och klimatet reglage. Anslut elektriska ledningar till baksidan av fara och tina switchar och trycker i ytterkanten av panelen att knäppa tillbaka den.
11.
tillbaka skruven i instrumentbrädan mellan fara och avfrostning switchar med kryssmejsel. Byt den lilla instrumentpanelen som täcker skruven mellan två switchar.
12.
Placera den negativa klämman batterikabeln över minuskabeln inlägget av batteriet. Dra åt klämman för att ledningen inlägg med 10 mm nyckel.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en Acura tl fjärrstyrning
hur du tar bort radion i en 2000 Ford F150
hur man byter stereo i en 1996 GMC Suburban
hur du redigerar en 1996 impala
hur du tar bort radio i ett 2007 Ford F-150
skillnader mellan en moonroof & en taklucka
hur man använder hyundia bluetooth med din iPhone
hur du tar bort en stereo i en Mitsubishi 3000
hur man byter en stereo från en 2002 skyddsling
hur du tar bort radion på en 2000 chevy malibu