hur man installerar en Toyota radio

hur man installerar en Toyota radio

Installation av en eftermarknad stereo i Toyota kan utföras på två olika sätt. Du kan välja en eftermarknad stereo som passar in i instrumentbrädan av Toyota och är kompatibel med Toyotas stereo kablar. Ett annat alternativ är att inkludera en adapter kabelnät och en frontpanelen adapter för att passa stereon i din Toyotas stereo montering docka

Du behöver:.
10 mm nyckel
. Kabelstam adapter.
Frontplatta adaptern.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från Toyota batteriet med 10 mm nyckel. Lossa bult på den negativa batterikabeln s klämma och ta bort klämman från minuskabeln inlägget. Placera kabeln på avstånd från batteriet tills installationen är klar.
2.
Anslut ledningar fabriken stereo till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt med förkortningar eller koder färg för att visa var lämpliga anslutningar skall göras.
3.
Installera en frontpanel adapter i den vakanta stereo montering docka. Mata stereo ledningar med kabelnätet adapter ansluten via på framsidan av fronten adaptern.
4.
Anslut kabelstammen adaptern leder till eftermarknaden stereo. De två plast tråd bindemedel av kabelnätet adapter kommer att ansluta till motsvarande uttag på den bakre högra sidan av nya stereo. Anslut antennkabeln till uttaget på vänster baksida stereo. Skjut på eftermarknaden stereo i öppningen som fronten adaptern.
5.
Tillbaka kåpa som omger stereo montering dockan och klimat reglage. Passa in panelen på instrumentbrädan och tryck fast den ordentligt på plats.
6.
Placera den negativa klämman batterikabeln runt negativa batterikabeln post. Dra åt klämman till posten med 10 mm nyckel.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion på en 2000 Lexus LS 400
hur man bygger en sub box för en tio tums sub
hur du lägger till ett extra batteri till en bil audio
hur du tar bort lastbil kropp monteras i en 2002 chevy
hur man installerar en dragkrok
Hur du tar isär dörrpanelen på en 2001 GMC Sierra
hur du anpassar en Ford
hur man installerar en bilstereo på en 1997 Ford F150
hur man återställer radio i ett 2005 GMC Canyon
hur du tar bort enheten lager huvud från en 2003 Chevy Impala