hur man byter en krängningshämmare

hur man byter en krängningshämmare

Den krängningshämmare på en bil eller lastbil är konstruerad för att knyta ihop hörnen i en suspension. Om du lutar dig hårt in i en högersväng, den svajar översätter bar som rörelse i vänstra hörnet och håller hjulen planterade på marken. Dessa barer går tvärs över bredden i bil eller lastbil och är monterade till chassit via bussningar. Ersätta dem kan göras hemma i ungefär en timme

Du behöver:.
Jack
Pallbockar.
Tire järn.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Fast nyckel set.
Ersätter krängningshämmare kit.


1.
Använd domkraften för att lyfta upp fordonets front sedan ställa den på pallbockar. Var noga med att fordonet är helt och fast på läktaren innan arbetar på fordonet. Ta av framhjulen med hjälp av däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan. Genomsök under och leta reda på krängningshämmaren. Detta kommer att bli en böjd metall röret som går bredden på bil eller lastbil och är ansluten till avstängning via slutet länkar.
2.
Skruva loss krängningshämmare från slutet länkar med hjälp av en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel. Sedan skruva isär chassit monterade bussningar i mitten av krängningshämmare med Ratchet och ta bort krängningshämmaren från chassit.
3.
Ställ ersättning bussningar som ingår i ungen runt krängningshämmare. Skruva bussningar och krängningshämmare i ramen, bara att sätta i bultarna för hand. Installera krängningshämmare fram till slutet band med bara för hand. Installera om däck och ställa tillbaka bilen på marken med domkraften.
4.
Dra åt anslutningarna mellan slutet länkarna och krängningshämmare samt svajar bussningar bar och chassi använda 3/8-tums Ratchet, uttag och en fast nyckel. Du behöver fordonets vikt, om tillfälligt innan du drar åt upp allt, annars kan det binda
.


Relaterade artiklar


fördelarna med traction control
hur man installerar glasspacks på 94 mustang
exempel på Färgtoning
hur man tråd en bil relä
hur ledare en amp i en fabrik radio på en 2005 Ford F150
hur man skär kolfiber
Avinstallera en 2008 stereo Chevy Cobalt
hur man byter en stereo i en 1998 Toyota Tacoma
hur du installerar en stereo i en Honda pilot 2007 lx
alternativ till turbo