hur du tar bort en leer insynsskydd

hur du tar bort en leer insynsskydd

Botten av en lastbil är ganska bekvämt att dra stora såsom trä, möbler eller något annat du vill. Men om du parkerar med dina grejer i en öppen säng, det är mottagliga för stöld. Det är där insynsskydd kommer i. Det täcker sängen med ett låsbart förråd lock som skyddar innehållet. Men om du äger en Leer tonneau och du behöver för att dra något större än tonneau? Bara ta bort det med några enkla steg

Du behöver:.
2 till 3 assistenter
. Ficklampa.


1.
Öppna insynsskydd med hjälp av nyckeln som följer med lock. Leta reda på två böjda armar ligger halvvägs ner längden på den säng som säkra sidan av sängen till toppen av insynsskydd. Vid anslutning där armen möter insynsskydd finns en silver stift som har en metall bar på plats. Dra ut metallen stift, öppna bakluckan och stänga locket.
2.
Kryp in i sängen med ficklampan för en ljuskälla. Leta reda på kopplingspunkt du hittade i steg 1. Dra andra stift ut i slutet av berget, och Lossa locket från den böjda armen.
3.
genomsökning djupare in i sängen och leta reda på bakre monteringsplåtar mot hytten. Det finns två svarta inlägg på varje sida av insynsskydd parentes (fyra totalt), med silver armar komma ur dem för att bilda ett handtag. Vrid dessa handtagen moturs för att lossa den bakre montera på tonneau täcka.
4.
Krypa ut ur sängen. Placera dig själv och dina assistenter runt i ytterkanten av insynsskydd. Lyft upp av sidorna sedan flytta den från lastbilen.


Relaterade artiklar


hur man installerar ett ljudsystem i en bil
Hur konvertera en gammal förgasarmotor bil att köra på E85 etanol
hur du installerar en radio i en 2001 toyota corolla
hur man byter en fronthögtalare i ett 1997 Grand Cherokee
highlander takräcke installation
hur man bygger en kil sub låda
Hur kan jag lägga 24s på en 2000 mustang?
bästa subwoofern & amp system
hur du tar bort en stereo i en Mitsubishi 3000
hur du tar bort en 1990 Cadillac radio