bakre högtalare installationsanvisningarna i ett 99 medborgerlig

bakre högtalare installationsanvisningarna i ett 99 medborgerlig

För en musik buff, lämnar kvaliteten på de vanliga bakre högtalarna i 1999 Honda Civic en hel del att önska. Även om du kanske överväga att ta bilen till en affär för att ha högtalarna ersättas, kan du spara mycket pengar genom att byta ut högtalarna själv. Även om Civic bakre högtalare tillgång är knepigt, hela utbytesprocessen något som kan ske hemma. Med rätt verktyg och lite vägledning, kommer din Civic snart en konserthall på hjul

Du behöver:.
10-mm-uttaget.
12-mm-uttaget.
14-mm-uttaget.
Momentnyckel.
Phillips skruvmejsel.


1.
Vik baksätet ner och dra på mattan bakom stolarna för att släppa klippen håller mattan på plats. Använd 10-mm hylsnyckel för att ta bort de fyra skruvarna bakom de mindre plats. Dra sitsen mot dig och ut.
2.
Upprepa processen på större sätet, tar bort en 10-mm och 12 mm bultar och fästen som håller stolen på plats. Lyft ut sätet.
3.
Skruva loss resterande 12-mm bult på sidan och den extra 10-mm bult i mitten av den nedre delen av sätet. Dra sitsen framåt från baksidan till un-klipp den och ta bort den från bilen.
4.
Leta 14-mm bultar som håller baren bältet på plats nära golvet på båda sidor av bilen. Lossa främre bulten och ta bort den bakre bulten. Sväng bar upp och ur vägen.
5.
Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna i ryggen paneler på båda sidor av bilen. Dra på panelerna i FN-klipp och tar bort sedan.
6.
Un-klipp locket på akterdäck. Lyfta den till un-klipp återstående fästen och ta bort den för att avslöja högtalarna.
7.
Skruva loss och ta bort den gamla högtalarna och ersätta dem med nya. Testa högtalarna innan du sätter tillbaka fordonet.
8.
Montering sker i omvänd, med särskild omsorg för att använda momentnyckel att ordentligt dra åt alla bultar till specifikationerna i instruktionsboken. Den Haynes handboken rekommenderar 24 pounds-fötter.

Tips och varningar


 • Rätt plats gångjärnet av de större plats i lagret innan bultarna ersätts när du monterar ihop bil.
 • Håll koll på alla bultar och fästen, eventuellt markera dem att hjälpa till med monteringen.
 • För maximal säkerhet, ordentligt drag åt bultarna vid återmontering, särskilt om de är knutna till bältet . Om du ifrågasätter säkerheten i din återmontering, be en professionell hjälp eller en säkerhetskontroll.
 • Var noga med att undvika att bryta klipp eller sidopanel pinnar.


 • Relaterade artiklar


  hur du skapar din egen sadelöverdrag
  hur man byter en krängningshämmare
  hur du installerar en dragkrok på en 1996 l arv sedan
  hur man sätter på en stram svans ljus nyans
  hur du tar bort dörr högtalarna på en 1997 intrepid
  hur man får mer hästkrafter
  hur man tråd en bil förstärkare & subwoofer
  hur du kör förstärkaren trådar i en Honda Accord
  Hyundai Tiburon marken effekter
  hur man gör en effektiv högtalarbox