Hur du tar radion ur en 2000 Ford Ranger

Hur du tar radion ur en 2000 Ford Ranger

Beståndet stereo i en Ford Ranger är grundläggande i bästa fall, några har den extra lyxen av en CD-spelare. Du kan uppgradera ljudsystemet ganska lätt genom att ta bort lager däck och ersätta den med en annan modell som har de tillbehör och funktioner som du vill, tack vare eftermarknaden komponenter. På en 2000 Ford Ranger, är det väldigt lätt att ta bort lager däck med rätt verktyg

Du behöver:. . .
Ford radio demonteringsverktygen


1

Placera en av de verktyg radion bort i de två vertikala hål på vänster sida av stereo. Skjut den på plats tills du känner eller hör det klickar på plats. Upprepa proceduren för den högra sidan av stereon. Du kan hitta det här verktyget på nätet eller på din lokala bilstereo butik.
2.
Placera en hand på varje radio borttagningsverktyg och dra dem mot baksidan av hytten samtidigt dra dem mot varje sida fönstret. Detta kommer att frigöra stereo från instrumentpanelen och låt det glida ur leken.
3.
Dra ut antennen bly och kabelstammen anslutningen från baksidan av stereon sedan placera stereon i ett säkert ställe om du vill installera om beståndet däck ett senare tillfälle.


Relaterade artiklar


problem med underdrive trissa uppsättningar
hur man installerar en radio i ett 1996 utforskare Eddie Bauer Edition med JBL
hur ledare en amp i en fabrik radio på en 2005 Ford F150
Hur du tar ut radion i en 2001 GMC Yukon
hur du tar bort en 2001 radio Ford Taurus
DIY DC-AC-omriktare
hur du tar bort nackstöden på en Silverado
kompressor typer
hur man kan förbättra prestanda för en Saab Aero
hur man gör en bil mer bekväm