Audi A6 marken effekter

Audi A6 marken effekter

Audi A6 är medelstora tyska sedanmodell som springor i precis ovanför Audi A4 och konkurrerar med fordon som lika stora BMW 5-serie. A6 har gjorts under flera olika generationer och är uppskattad för sin lyxiga interiör, snygg design och typiska Audi-kvalitet och teknik. A6 är inte riktigt lika populära som Audi A4 vad gäller tuning och modifiera den, men många ägare göra uppgraderingar på A6, inklusive ändring av utsidan med marken effekter.

Vad är Ground Effects?

Ground effekter, även känd kallas en kropp kit, är delar som är monterad på ett fordon så att det ser sportigare och mer aggressiv. Även marken effekter, delvis har en föreställning fördel eftersom de förbättrar aerodynamiken för det fordon som de är installerade, är de i allmänhet gjort av kosmetiska skäl. Marken effekter består vanligen av en djupare frontspoilern /stötfångare montering, sidokjolar, bakre Valance /stötfångare och en vinge monterad på bagageluckan. Ground är vanligtvis tillverkade av glasfiber, kolfiber eller andra lätta, flexibla material.

Var hittar Ground Effects

Ground effekter och yttre tillbehör kan hittas vid A6 från en rad olika källor. Det finns företag som specialiserar sig på marken kit för olika märken och modeller som kommer att ha ett urval av A6 organ kit och effekter mark. Du kan även handla med företag som är specialiserade på Audi, det är där du kommer att hitta den bästa kvalitet kit. EBay är en annan potentiell källa för Audi A6 mark effekter, men akta oss för billig, låg kvalitet delar.

Installation av A6 Ground Effects

Det rekommenderas allmänt att marken effekter installeras av en yrkesorganisation butik med erfarenhet med att installera eftermarknaden kroppsdelar. Trots att merparten av dessa komponenter kommer redo att installera, för att få bästa montering och kvalitet, de delar vanligtvis kommer att kräva vissa anpassade arbetet så att dem att se sin bästa sida. Installera delar kan också vara med och ofta kräver att fordonet har hål borras i den eller andra ändringar gjorts till den. När delarna är slipas och installerade för ett test passform se till att de ser bra ut, de är bort och sedan målade för att matcha färgen på den befintliga karossen. En korrekt installation av marken effekter kräver mycket erfarenhet.


Relaterade artiklar


hur du tar bort spjällhuset från en 98 Honda Civic
Vilka är fördelarna med turbomotorer?
hur du aktiverar satellitradio i en Mercedes
hur man kan jämföra bärbara GPS navigering
hur du tar bort en 2001 Mitsubishi Eclipse radio
hur du tar bort lastbil kropp monteras i en 2002 chevy
hur man bygger en kil sub låda
hur man kan beräkna axeleffekt från vridmoment
Vilka är fördelarna med OnStar?
hur man installerar eftermarknaden stereo på en 1996 Jeep Grand Cherokee