2004 intrepid Keyless inträde programinstruktioner

2004 intrepid Keyless inträde programinstruktioner

Dodge Intrepid tillverkades mellan 1995 och 2004. De senaste årsmodellerna av andra generationen (1998 till 2004) kom standard med Keyless inträde. Om du förlorar någon av dina Keyless fjärrkontroller kan du programmera en extra en att arbeta med din Intrepid. Du kan också programmera ytterligare fjärrkontroller (upp till fyra) att fungera som backup, eller för andra familjemedlemmar. Tyvärr finns minst en fungerande fjärrkontroll behövs för att komma in på Intrepid: s programmeringsläget. Om du inte har en, måste du få din Dodge återförsäljare att programmera en fjärrkontroll med fabriken Scan Tool.

Du behöver:. .
1 funktionella fjärrkontroll


1
Sätt ditt Intrepid i "Park", stäng av motorn och vrid nyckeln till " Kör /På ".
2.
Tryck och håll" Lås upp "på din fungerande fjärrstyrning fjärrkontrollen. Håll knappen för sex sekunder (längre än 10 sekunder) och tryck sedan på och håll ned "Panic" för en sekund och samtidigt fortsätta att hålla "Lås upp".
3.
Släpp båda knapparna på samma gång. Den ljudsignal ljuder, vilket anger att du har angett läge sändare programmering. Om du inte hör ringklockan, upprepa processen.
4.
Tryck och håll "Lock" och "Lås upp"-knapparna på fjärrkontrollen fungerar i två sekunder. Släpp knapparna. Du kommer att höra en annan ljudsignal.
5.
Tryck och håll "Lock" och "Lås upp"-knapparna på fjärrkontrollen du vill programmera i två sekunder. Släpp knapparna, du kommer att höra ett ljud, vilket tyder på att fjärrkontrollen är synkroniserad

Upprepa detta med varje fjärrkontroll du vill programmera. . Sammanlagt fyra fjärrkontroller kan synkroniseras till fjärrstyrning systemet.

tips och varningar


 • Om du inte kan synkronisera fjärrkontrollen med din Intrepid, pröva att byta batteri. I 2004 års Intrepid's Keyless Fjärrkontrollen använder batteriet nummer DL2016. Köpa detta batteri i en elektronikaffär. Bänd upp fjärrkontrollen med ett mynt för att byta batteri.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en Hyundai Elantra bilstereosystem
  hur du ansluter bilstereo en kabelstam
  hur man installerar glasspacks på 94 mustang
  hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
  hur man stämmer en volkswagen golf
  drevdrivning timing nackdelar
  riktningar för att ta bort en radio
  Vilka är fördelarna med turbomotorer?
  hur du tar bort radio från en 2001 Nissan Sentra
  instruktioner för verktyg radio bort för en Ford Ranger