hur man gör en bil mer bekväm

hur man gör en bil mer bekväm

Amerikaner lever i sina bilar och älskar att göra dem bekväma. Oavsett om du kör till jobbet eller åker på en road trip, köper bilplats utan stress är hög prioritet. Amerikanska bilen kultur omfattar tilltalande design både inne och ute och uppmuntrar människor att anpassa och göra sina fordon mer bekväm. Bildelar butiker runt varje hörn catering till lust för förare och passagerare att lägga komfort till sina fordon. Finns allt för att förbättra kvaliteten och komforten i din bil från luften systemet till ljudsystem, från fönster behandlingar till sittplatser valet.
1.
Få ett fantastiskt ljudsystem. Installera en kvalitet CD-spelare och högtalarsystem som kan leverera de toner du älskar. Om du lyssnar på klassisk musik eller jazz, få högtalare som kan plocka upp höga toner. Om dess hip hop eller rock, kanske du vill ha ett bra bas komponenten. De flesta stora elektronikaffärer inte bara har produkter i lager, men de kan installera dem också.
2.
Uppgradera chocker på din bil. Gaffel ut dollar för att få Primo modellen. Detta kommer att förbättra jämnhet i rida på bilen.
3.
Slå in stolar med skräddarsydda klädslar. Välj en unik klädsel som är mjuk och bekväm i en tilltalande design. Tyg omfattar i allmänhet är mer trevligt att sitta på än vinyl eller läder.
4.
Skaffa en luftreningssystem som en jonisk en som passar i cigarettändaruttaget. Detta kommer att hålla luften inne i fordonet rent.
5.
Få en formad rygg. Detta kan hjälpa till att lindra muskelspänningar i ryggen och förhindra ryggsmärtor när du sitter fast i rusningstrafiken eller ens på en lång resa.
6.
Upprätta ett system farthållare installerat i din bil. Detta är bra för långa motorväg resor och kan förhindra din högra fot och ben från sova eller kramper upp. Se till att du vet hur man använder kontrollerna innan man påbörjar en resa.
7.
Få din bil fönster tonade. Om du bor i en södra eller västra skick med massor av solsken året ut och år in, detta kommer att minska bländning på fönstren och därmed göra bilen mer bekväm att köra.
8.
Avstå från att röka i bilen. Hålla bilen rökfri för bekvämligheten av barn och andra passagerare. Överväga att använda ett nikotin plåster när man kör långa sträckor.


Relaterade artiklar


hur du installerar en stereo i en 2005 Dodge Ram
hur du tar bort grillen på en 2002 chevy blazer
hur du tar bort en stereo radio från en 2007 Honda Civic
hur man identifierar en fälg
hur man byter stereo i en 1996 GMC Suburban
hur man bygger en kil sub låda
hur man stämmer en 2002 Audi A4
hur du tar bort en 2001 radio Ford Taurus
DIY DC-AC-omriktare
hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla