hur man får radion ur en 1989 toyota lastbil

hur man får radion ur en 1989 toyota lastbil

År 1989 var bandspelare den heta biljett och CD-spelare var för dyra att installera i de flesta bilar. Men nu kan du få en CD-spelare ganska billigt, och installera det själv lätt också. Om du vill uppgradera din gamla lastbil med något nytt, kan du göra det själv med lite tid och väldigt få verktyg. Men först måste du ta bort den gamla stereon

Du behöver:. .
Kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Välj verktyget.


1.
Ta bort skruvarna på nedre instrumentbrädan under rattstången med Phillips-skruvmejsel, ta sedan bort den enda bulten i det nedre vänstra hörnet av instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra panelen bort instrumentpanelen och låt den hänga av taket frigöringsspaken.
2.
Skruva loss skruven i nedre vänstra hörnet av handskfacket med Phillips-skruvmejsel, och ta bort bulten i det nedre högra hörnet av instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Öppna handskfacket och skruva bort tre skruvar på toppen av instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra i handskfacket och höger sida av instrumentbrädan bort från instrumentpanelen med händerna.
3.
Skruva loss skruven på det övre vänstra hörnet av tomrummet efter handskfacket med Phillips-skruvmejsel. Ta den nedre konsolen avsnittet under i radion genom att trycka i mitten av fliken på klippet håller den på plats, dra sedan panelen från instrumentbrädan.
4.
Drag av klimatkontroll vreden använda händerna, använd sedan plocka verktyg för att dra bort den svarta bezel runt radion. Bakom denna panel är en enda skruv i nedre högra hörnet. Skruva att använda kryssmejsel.
5.
Dra bort panelen runt tändningslåset med händerna. Dra sedan av plasten panelen runt radion med händerna. Koppla stereo från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel och dra stereo-ut. Koppla ur stereon från kabelnätet med hjälp av händerna.


Relaterade artiklar


Programmet Keyless inträde neon instruktioner
hur du lägger till XM som en radio i en BMW
Hur kan jag göra min Z28 Camaro snabbare?
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
hur man installerar en iPod i en 2006 ford mustang
hur du installerar en trådlös back-up kamera
hur du skapar anpassade bil klistermärken
hur man bygger en sub box för en tio tums sub
hur byta platser på ett 93 honda
hur man köper lågprofildäck