Lägga till en backkamera

Lägga till en backkamera

Många backkamera kit använda den bakre bultarna nummerplåten att hålla kameran på bilen. De kan också använda hålet som skapats av registreringsskylt ljus ledningar att bära kameran kabeldragning i bilen. Om du har tur finns det ingen borrning att göra alls eftersom bildskärmen du fästa på instrumentbrädan och kameran kommunicera med varandra trådlöst. Den enda lite komplicerat del ledningar kameran i backljus krets för makt och byta

Du behöver:.
Backkamera kit.
Skiftnycklar.
Skruvmejslar.
Isoleringstejp.
Avisoleringstänger.


1.
Fäst monitorn till en lämplig plats på instrumentbrädan med den medföljande kroken och öglan tejp. Ge instrumentpanelen en torka först med isopropylalkohol pad som kommer i satsen. Anslut nätanslutningen till cigarettändaruttaget.
2.
Ta bort skruvarna registreringsskylten på baksidan av bilen och infoga dem genom bulthålen i kameran. Ta bort plastskyddet från registreringsskylt ljuset --- brukar det pries av med en platt skruvmejsel. Skruva fast kameran med registreringsskylt bak på bilen och kör kameran ledningarna in genom registreringsskylt ljus ledningar hålet.
3.
Ta bort plasten panel i bagageluckan. Var försiktig att du inte skadar någon fästelement.
4.
Dra kabeln från kameran till backljus bostad inom stammen. Koppla bort den negativa kabeln på bilens batteri i motorrummet. Strip ungefär en fjärdedel tum från den svarta och röda trådar som går till vända glödlampa. Wrap kameran trådarna kring backljus ledningar. Matcha färg för färg. Täta med tejp.
5.
Tillbaka stammen plast paneler och minuskabeln på bilbatteriet.
6.
Test. Kontrollera att handbromsen är på. Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget för tillbehörens. Sätt inte på motorn. Ställ bilen i omvänd och kolla din bild. Justera orientering med Orientering knappen --- bilden ska spegla backspegeln: s aspekt, och vinkla kameran genom att justera kamerans fat för bästa bild.


Relaterade artiklar


hur man byter stereo i en 1996 GMC Suburban
hur du tar bort en strålkastare lock på en 2001 mustang
resonating avgassystem tips
Skillnaden mellan marina motorblock och gata motorblock
Hur konvertera en bil till E85
hur man handhar en pionjär fjärrkontroll
hur du tar bort en bilstereo från en Toyota
hur du installerar en stereo på en Honda Accord EX vagn
hur man kan öka hästkrafter i en 1994 ford tempo
hur man byter en navkapsel på en Cheva kavaljer