hur man byter en hydraulcylinder tätning

hur man byter en hydraulcylinder tätning

Hydraulik har installerats på bilar sedan mitten av 1950-talet. Varje hydraulsystem är olika, men alla använder en cylinder att upphäva indragandet av fordonet upp i luften. Tätningarna på dessa cylindrar är avgörande, för om de börjar läcka, de inte hålla kvar trycket. Om de inte hålla kvar trycket kommer de lyfter inte fordonet. I detta fall är projektet fordonet en 2001 Ford Focus kombi och den bakre cylindrarna, men det är liknande för andra fordon

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Tire järn.
3/8-tums Ratchet och uttag.
Tråget.
Liten skruvmejsel.
Byte tätningssats.


1.
Lyft upp fordonets bakre del med hjälp av domkraft och säkra den på pallbockar. Se till att vagnen stadigt ligger på pallbockar innan kryper under den. Skruva loss den bakre däck från suspensionen med däcket järn och ställ dem åt sidan. Placera en avtappningskärl under hydraulcylindern.
2.
Leta i kragen vid basen av cylindern, som sticker ut från den bredaste delen av cylindern och är ca 2 inches hög. Skruva detta halsband med händerna.
3.
Skruva loss botten av flaskan från nedre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra cylindern axeln ur cylindern med hjälp av dina händer för att avslöja ovanpå cylindern kolven och tätningar.
4.
Bort varje cylinder sigill från ovansidan av cylindern med hjälp av försänkta skruvmejsel, som noterar vilken typ av försegling går där. Det är vita Teflon delade tätningar, poly-pack tätningar och tätningar traditionella runda. Bara konstatera vilken form går där och du kommer att bli OK.
5.
Installera Teflon från ersättning tätningssatsen genom att skjuta säl mot sig själv på uppdelningen av säl, sedan sprida den isär och runt cylindern. Använd skruvmejsel för att installera resten poly-pack och /eller gummitätningar på kolven.
6.
Tryck cylindern tillbaka kolven i cylindern och skruva åt ringen tillbaka till basen med händerna. Bolt botten av cylindern till den undre armen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera om bakdäcken med däck järn och lägre fordonet bort av domkraften.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion på en 2005 Ford F150
hur man gör en snorkel för en jeep
hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
hur du tar bort en ljuddämpare från en 2006 Dodge Ram
hur du tar bort en stereo radio från en 2007 Honda Civic
hur man byter en huggorm bil larm fjärrkontroll
instruktioner för verktyg radio bort för en Ford Ranger
hur du anpassar importera bilar
hur du tar bort radion från en 1991 Chevrolet S-10 Tahoe
hur du tar bort en 1994 Ford F150 radio