hur du tar bort spjällhuset från en 98 Honda Civic

hur du tar bort spjällhuset från en 98 Honda Civic

Som med nästan alla moderna bilar, använder 1998 års Honda Civic en spjällhuset istället för en förgasare. Spjällhuset avgör hur mycket luft och bränsle kommer in i motorn när gaspedalen trycks ned. I likhet med förgasare motorer, ändra spjällhuset till en som flödar mer luft och bränsle kommer att öka hästkrafter som motorn. Byta kropp lager gas med en eftermarknad enhet kräver demontering av den befintliga spjällhuset. Lyckligtvis tar bort den gamla enheten är enkel att göra och tar bara några minuter.

Du behöver:
Wrench
. Phillips skruvmejsel.


1.
Lyft huven och ta bort den negativa batterikabeln från terminalen på batteriet med en skiftnyckel. En "---" är markerat i batterilådan intill kabeln för att ange att det är den negativa kabeln.
2.
Koppla de två anslutningar sitter på toppen av spjällhuset. Varje anslutning har två klipp. Ett klipp finns på varje sida av anslutningen. Kläm in clipsen i anslutning dra sedan anslutningarna bort av spjällhuset.
3.
Ta bort de två skruvarna som håller fast gasvajern s fäste till toppen av insugningsröret med en skiftnyckel.
4.
Dra spetsen på gasvajern bort av spjällhuset.
5.
Lossa klämman som håller fast röret luftintaget på passagerarens sida av spjällhuset med Phillips skruvmejsel, Dra sedan röret bort av spjällhuset.
6.
bort de fyra bultarna som håller fast spjällhuset till insugsgrenröret med en skiftnyckel och dra sedan spjällhuset off av grenrör . En enda bult är placerad i varje hörn av spjällhuset.


Relaterade artiklar


Hur konvertera gas till E85
hur du tar bort radion i en 2000 chevy Silverado
hur man gör en snorkel för en jeep
hur du anpassar en Honda Accord
hur byta platser på ett 93 honda
Hur gör jag programmera en nyckelbricka till en 1994 Dodge Ram?
hur man sätter en eftermarknad stereo i en 2001 ford focus ZX3
hur man programmerar en fjärrstyrning för en lavin
sätt att förbättra sval luft flöde i äldre bilar
Hur kan jag lägga 24s på en 2000 mustang?