hur du tar bort en fabrik radio från en 2002 Saab 9-3

hur du tar bort en fabrik radio från en 2002 Saab 9-3

Saab var upp av General Motors i 1989, en övergång som bland annat innebar en förändring i konstruktionen av Saab-bilar i hela linjen. När det gäller stereo, utformade GM radion med en enkel metod för utbyte och reparation. DIN avlägsnande verktyg krävs för att ta bort fabriken stereo, vilket gör förfarandet relativt lätt för även de mest oerfarna ägare. Ägare kan välja att ha stereo ersättas av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, men du kan ta bort beståndet däck själv och spara kostnader för arbetskraft.

Du behöver:
10 mm nyckel
. DIN Borttagningsprogram.


1.
Lyft huven på Saab 9-3. Ta bort den svarta gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa klämman till den negativa batterikabeln som är ansluten till den negativa inlägget. Ta bort kabeln från bly inlägget.
2.
In DIN demonteringsnycklarna i hålen på var sida om stereon ansiktet. Lätt Tryck på de två komponenterna i DIN verktyg för att passa in dem i hålen.
3.
Dra verktygen ifrån varandra samtidigt dra stereo från instrumentbrädan av Saab.
4.
Koppla ringen ansluten till baksidan av fabriken stereo. Antennen och nätkabeln är ensamstående ledningar. Högtalarkablarna är grupperade tillsammans i en vit plast tråd bindemedel. Dra högtalarkablar av bindemedel, inte av ledningar själva.
5.
Ta bort DIN verktyg genom att släppa det yttre trycket och skjuta dem från den mottagande hålen på framsidan av fabriken stereo.

tips och varningar


 • Byt inte grundstötningen kabeln till Saab batteriet tills du är helt färdig med ditt arbete. Ansluter eller kopplar komponenter till Saabs elsystem med grundstötningen kabeln kommer att orsaka ett kort i det elektriska systemet.


 • Relaterade artiklar


  Mazda5 radio avlägsnande
  hur man stämmer en 2002 Audi A4
  Hur får jag fler hästkrafter på en Mopar 383?
  vad är en H rörsavgassystem för?
  hur du tar bort Luftrenarenhet på en 2002 ford focus
  skärning och svetsning ett avgasrör att böja
  dodge ram spole till bladfjädrar konvertering
  hur du tar bort en strålkastare lock på en 2001 mustang
  hur du installerar en radio i en 2000 Chevy Impala
  hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod