bästa subwoofern & amp system

bästa subwoofern & amp system

Många människor tillbringar mer tid att lyssna på musik i sina bilar än någon annanstans, så är det logiskt att folk skulle vilja de mest välljudande bilstereo för pengarna. Såvitt subwoofers och förstärkare finns det ett fåtal företag som överglänser alla de andra-även om de inte är toppen namn märken som du kan finna på bara några elektronikaffär

JL Audio

JL Audio. gör några av de finaste system bilstereon fällt. En nyhet av JL är dess enda cykel Control, som är centralt för JL Audio's HD förstärkare. En annan innovation är den Stealthbox design, en sömlös integrering subwoofer låda som i ett antal fabrik märken och modeller passar, dölja eftermarknaden högtalarna ljudkvalitet, produktion, kosmetika och passform. JL gör några av de finaste subwoofers på marknaden för varje prisklass, för att inte tala kvalitet förstärkare för att driva dem.

Phoenix Gold

Phoenix Gold är känt för sin kvalitet och kraftfull förstärkare. Med hand-transformatorer och guldpläterade kretsarna på sin high-end förstärkare, sätter Phoenix Gold en hög standard för bilstereo. Dess 2010 i begränsad upplaga förstärkare, "The One" har sex interna nätaggregat, en 3-oz. guldpläterade kretskort och dubbla kopplingsbar kombinerad effekt av 22. 000 watt total makt, som väger in på mer än 50 pounds för bärbara musikspelare proffs och avancerade entusiaster bara. Bortsett från några av de bästa förstärkarna på marknaden, gör Phoenix Gold också en stor serie av subwoofers och bilpaket högtalare som säkert kommer att glädja de flitigaste av ljud knarkare.

Boston Acoustics

Boston Acoustics gör några av de finaste system mellanregistret högtalare på marknaden. En innovation från Boston Acoustics är dess G-serien subwoofer, som erbjuder samma tillförlitlighet med stor kraft hantering, kunna spela högt och djupt även med måttlig effektförstärkare. Par detta med en av Bostons Acoustics "förstärkare och en komplett uppsättning högtalare, med inbyggd 360 graders roterande asymmetriska diskant plan, och du har kommit ut med en anpassad system som inte har en aning distorsion.

McIntosh

Billig McIntosh inte, men du får vad du betalar för. McIntosh gör några av de finaste bilen och hemmet ljudutrustning finns på marknaden. En förstärkare enbart kommer lätt du tillbaka ett par tusen dollar minimum, men mycket av sin utrustning är THX-certifierade. Många av dess högtalare produkter är inte i produktion längre, vilket gör dem vintage samlarföremål, men som vintage gitarr skåp, du betalar för handbyggda kvalitet som varar och varar.


Relaterade artiklar


hur du gör din bil köras snabbare
hur man programmerar en nyckelbricka på en 2001 Ford F-150
hur du tar bort spjällhuset från en 98 Honda Civic
hur du tar bort en 1995 radio ford lastbil
Skillnaden mellan H-klassade & v-däck betyg
hur du tar bort radion i en BMW 325
hur man programmerar en bil fjärrkontroll
hur man installerar kromlister runt vindrutan
hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
hur du tar bort ett lager radio från en 2004 Hyundai Elantra