skillnader mellan en taklucka och en moonroof

skillnader mellan en taklucka och en moonroof

Du behöver:
skruvmejsel
. Phillips-skruvmejsel.

Det finns flera skillnader att betyda skillnaden mellan en taklucka eller en moonroof. Veta skillnaden kan hjälpa dig avgöra vilken du vill ha innan du går till en bil parti eller starta processen att ha en installerad.

Glas och metall

Enligt Skillnad Between. net en viktig skillnad mellan en taklucka och en moonroof är byggmaterial. Normalt är en taklucka tillverkad av samma material som karossen är gjord av (i allmänhet massivt stål eller aluminium) och är målad för att matcha bilen. En moonroof är tillverkad av färgat glas som låter månskenet lysa igenom.

Movement

rörelsen gör också en skillnad i att bestämma om du har en taklucka eller en moonroof. En Luckan kan öppnas så att frisk luft i fordonet, men en måne tak inte kan öppnas så att luft in i fordonet.

Aftermarket Alternativ

Det är möjligt att installera ett soltak eller ett moonroof på de flesta fordon om de inte är utrustade med ett från tillverkaren. Installationen kräver att skära material bort från taket och headliner av fordonet, och i vissa fall kräver elektrisk ändringar. En professionell installatör bör konsulteras när de fattar beslut om vilken typ av tak att installera.


Relaterade artiklar


hur man byter en GM stereo
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
avlägsna radio i ett 2002 Dodge Caravan
den bästa stötdämpare för en Jeep Grand Cherokee
hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
hur du tar bort fönster nyanser från bil fönster
hur du tar bort radion i en s2000 honda
hur bilar tune idrott
hur att uppgradera en 1989 ford balsam ranger luft
hur du tar bort radion i en 2000 chevy Silverado