hur man köper lågprofildäck

hur man köper lågprofildäck

Lågprofildäck är populära och vanliga på ett brett utbud av fordon från stadsjeepar till mindre bilar. De flesta av deras överklagande kommer från snygg look dessa däck ger till fordon som i huvudsak används för att framhäva avancerade fälgar och hjul. Innan vill köpa lågprofildäck är det viktigt att fråga dig själv om du är villig att offra en mjuk åktur för något bättre hantering och utseende. Detta beror på att lågprofildäck har mindre gummi och mindre sidorna som för dig innebär mindre gummi mellan vägen och dina fälgar. Detta leder till snabbare slitage och en mindre mjuk gång
1.
Först måste du veta storleken på dina fälgar (uppenbarligen så att du köper rätt storlek) och också veta hur stor dina däck och hjul kan samtidigt passar in i dina hjul-brunnar. Vissa människor är snabba att köpa stora kromade fälgar och linda in dem i lågprofildäck bara för att finna att de stora fälgarna inte passar in i hjulhusen.
2.
Du måste överväga att köpa ett märke av däck som kommer att offra så lite som möjligt med avseende på slitage. Going for de tunnaste däck kan se bra ut men kommer att skada din plånbok om du måste byta ut dem ofta. Lufttryck är också en viktig faktor som vissa däck kan ha lågt tryck gränser för att se bättre medan de med något högre tryck gränser kan möjliggöra en jämnare gång.
3.
Du behöver för att realistiskt titta på din bil och avgöra om lågprofildäck är verkligen något extra värt att betala för att överväga vad din körning. Någon som kör ett beat upp Kombi kanske vill investera pengarna i fixa bilen, medan någon med en ny SUV eller ny sportig bil kan göra klokt i att investera i låg profil blick som kommer att öka bilens utseende och värde.

tips och varningar


 • tänka på under dina däck shopping som lågprofildäck främst betraktas kosmetiska uppgraderingar till din resa och att vissa bilens hantering, säkerhetsnivå, och rida komfort kan lida av lågprofildäck.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara snabbvalsstationer i en 2001 Grand Cherokee
  hur att uppgradera en 1989 ford balsam ranger luft
  hur man installerar en radio i ett 1996 utforskare Eddie Bauer Edition med JBL
  hur du installerar en radio i ett 1995 dodge intrepid
  fördelarna med en löstagbar panel bilradio
  hur bilar tune idrott
  hur man programmerar en automatisk larm fjärrkontroll
  Färgtoning lagar i Tennessee
  hur du tar bort radion på en 2000 Lexus LS 400
  hur man sätter egna hjul på en mini lastbil