hur man installerar en iPod i en 2006 ford mustang

hur man installerar en iPod i en 2006 ford mustang

IPod mp3-spelare från Apple är en av de mest utbredda hemelektronikenheter som någonsin gjorts. Standard 3,5 mm hörlursuttag installeras i varje iPod, tillsammans med deras ringa storlek, gör det enkelt att slänga på ett headset och lyssna på din musik i farten. Det finns några olika alternativ för att ansluta din musikspelare till din 2006 Ford Mustang stereosystem, så att du frihet och bekvämlighet för att ta ditt musikbibliotek med dig på vägen
1.
Köp en kassett-adapter för din Ford Mustang bil som gör att din iPod att spela direkt via bilens stereoanläggning. Dessa tillbehör är billiga och enkla att använda. Anslut 3,5 mm kabeln till iPods hörlursuttag. Skjut kassettband-formade adaptern i bilens kassettspelare och ändra din stereo: s bidrag till "band". Tryck spela på din iPod och kassetten spelare för att lyssna på musik.
2.
Broadcast din iPod-musik till din Mustang radio med en FM-sändare speciellt avsedd för iPod mp3-spelare. Köpa en online finns på många detaljister, en snabb sökning på "iPod radiosändare" kommer att ge många modeller som passar varje modell av iPod. Anslut sändaren till din iPod enligt riktningen. Hitta en FM-station som är mest statisk och trimma din sändare på denna station också. Tryck spela på din iPod för att starta din musik.
3.
Installera en extra kabel med en 3,5 mm direkt i din Mustang's stereo. Detta ger den bästa ljudkvaliteten som musiken kommer att matas direkt från spelaren till högtalarna. Besök bilens återförsäljare eller en professionell bilstereo installeraren att rådgöra med en expert om hur man säkert ta bort toppen av instrumentbrädan för att komma till stereon. Köpa den nödvändiga AUX komponent kabel med en sele. Ta ut Mustang mittkonsolen noggrant för att exponera kabelkontakter bakom det-allvarlig skada kan uppstå om detta inte hanteras på rätt sätt. Fäst selen på AUX kabeln till stereons ledningspaket enligt instruktionerna som medföljer kabeln. Testa AUX kabel genom att ansluta den till din iPod, trimma den stereo till AUX och trycka play. Montera på instrumentbrädan.

Tips och varningar


 • Var mycket försiktig om du försöker installera en extra kabel till din Mustang stereon själv. Konsolen i de flesta bilar innehåller många känsliga ledningar i sina stereoanläggningar och oavsiktligt skadar en kan göra hela ditt stereosystem värdelös. Fråga en professionell om hjälp om du vid något tillfälle befinner dig förvirrad eller osäker på vad du ska göra härnäst.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
  hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
  hur man byter poäng med elektronisk tändning
  hur man byter en GM stereo
  hur att uppgradera en 1989 ford balsam ranger luft
  hur du tar bort en 1994 Ford F-150 ratt
  hur man byter en stereo från en 2002 skyddsling
  hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
  hemlagad bil top takräcke
  DIY förstärkare byggnad för en bil