hur du tar bort en 1994 Ford F-150 ratt

hur du tar bort en 1994 Ford F-150 ratt

Ta bort ratten från en Ford F använt-150 att vara ganska lätt, tills krockkuddar började bli standardutrustning. Nu finns säkerhetsfrågor bli berörda av-att ta bort en airbag kan vara en svår process. Den måste hanteras försiktigt, annars riskerar exploderar krockkudden och orsakar skada och /eller skador på fordonet. I detta fall är projektet fordonet en 1994 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:. .
Fast nyckel som
Skruvmejsel.
Torx-skruvmejsel.
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats.
Ratt avdragare verktyg.


1.
Pop huven och använd en fast nyckel för att koppla bort negativa polen från batteriet, ta sedan bort den positiva polen. Tillåta fordonet att sitta i fem minuter för att reservkraft att försvinna.
2.
Nå bakom baksidan av ratten och använda skruvmejsel för att bända loss plastskydden på tillbaka. Använd Torx-skruvmejsel för att ta bort skruvarna under locket.
3.
Dra ur krockkudden fram från ratten. Koppla ur krockkudden sele från krockkudde och försiktigt bära airbag, uppåt, bort från fordonet. Ställ krockkudden ner framsidan upp på en statisk arbetsyta.
4.
Skruva loss centrumskruven på ratten med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Montera ratten avdragare på ratten så att centrum av avdragaren är placerad på mitten av rattstången, exacly där bulten var att man bara bort.
5.
Dra ratten avdragare med 1/2-tums Ratchet och uttaget tills ratten dyker upp i kolumnen. Ta bort avdragaren ratten från hjulet med 1/2-tums Ratchet och uttag.

Tips och varningar


 • Förvara alltid krockkudden så att hornet knappen pekar uppåt, mot taket, om krockkudden är aktiverad av misstag, kan det bli en projektil
 • .


  Relaterade artiklar


  Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
  hur du tar bort Luftrenarenhet på en 2002 ford focus
  hur du tar bort en fabrik stereo från en 2000 corolla
  hur du tar bort en 1999 Altima radio
  skillnader mellan en taklucka och en moonroof
  eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
  hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
  hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
  hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla
  hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo