hur du kör förstärkaren trådar i en Honda Accord

hur du kör förstärkaren trådar i en Honda Accord

Tråden för en förstärkare är ofta en 8-gauge tråd som löper från förstärkaren i bakluckan av Honda Accord till batteriet i motorrummet. Det finns ett hål på passagerarsidan av brandmur att förstärkaren tråden kommer att ledas genom och plast paneler som går längs Honda Accord på golvet kommer att användas för att dölja kabeln från branden väggen till stammen. Det enda verktyg som du behöver för att slutföra det här jobbet är en platt skruvmejsel

Du behöver:.
Platt skruvmejsel.
Sax.


1.
Öppna huven av Honda Accrord och koppla bort batteriet. Dra golvet tillbaka och stänga av ramen på framsidan passagerarsidan golvet exponera brandmur.
2.
Hitta och ta bort gummiproppen på elden väggen med hjälp av skruvmejsel för att bända kontakten ur hålet. Bly förstärkaren tråden genom hålet i elden väggen från insidan av motorrummet, och dra kabeln hela vägen in i Honda Accord. Lämna tillräckligt med kabel i motorrummet för att ansluta kabeln till batteriet.
3.
Bly förstärkaren tråd på insidan av stammen. Tuck förstärkaren tråd under plast panel samt golvet när du leder den förstärkaren kabeln till stammen.
4.
Stoppa förstärkaren tråden mellan baksätet och ramen och leda förstärkaren tråd i bagageluckan. Klipp förstärkaren tråden lämnar tillräckligt för att ansluta till förstärkaren.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en 1999 Altima radio
hur du tar bort en bilradio på en Mazda
hur man tillämpar en vinyl dekal på böjda backspeglar
hur man identifierar en fälg
Vilka är fördelarna med sex kolvs ok?
hur du installerar en stereo i en 1997 toyota corolla
hur man byter radion i en Dodge RAM 1500 sport
hur du tar bort fönster nyanser från bil fönster
toppmöte avgassystem tips
hur man byter en GM stereo