hur du anpassar importera bilar

hur du anpassar importera bilar

Ställa in och anpassa importera bilar är en populär hobby för amerikanska entusiaster. Till skillnad från de flesta amerikanska bilar (dock inte alla), som ställer en premie på lyx och makt, importera bilar är oftast mindre, med mer betoning på hantering och chassi utveckling. Frasen "importera" omfattar ett brett utbud av bilar dock, och kan syfta på italienska och tyska sportbilar från företag som Ferrari och Porsche till idrott kompakta bilar från japanska företag som Honda. I grunden är varje bil som inte görs i USA och säljs här vara en import.

Du behöver:
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Specialized fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera en modifierad fjädring. Vanligtvis en av de första områden som entusiaster som tuning en import fokusera på är chassi och fjädring. Inte bara en lägre, styvare fjädring hjälpa en bil handtag bättre, men tack vare mark-skrapa hållning, blir det också det ser mycket bättre också. Den bästa lösningen är att installera en coil-over suspension från ett företag som H R, som ska erbjuda ett brett utbud av inställningsmöjligheter. Coil-overs är tillgängliga för ganska mycket varje fordon på marknaden.
2.
Tillbaka originalet (och oftast mindre än optimalt) hjul och däck med lättmetallfälgar och däck prestanda som är bredare och har en större diameter. Det finns många val när det gäller hjul, från mer flashig utseende chrome fälgar till hjulen som har utvecklats för användning på tävlingsbilar och har en mycket mer målmedveten look. För maximal prestanda, installera ett antal R-förening däck, vilket brukar också ha en snyggare mönster. TireRack. com är en stor källa till hjul och däck paket.
3.
Ändra motorn. Om din importen inte är turboladdad eller överladdade lägga till en av dessa former av tvångsarbete induktion är en gemensam väg för att mer makt. Båda dessa metoder bygger på kompressorer som tvingar in luft i motorn, antingen på avgassidan eller intag sida, för en rejäl bula hästkrafter. Om din bil redan har en turbo eller en kompressor, eller om du bara vill avstå bekostnad konvertera den, sedan installera hastighet delar som en större diameter avgassystem, kall luft intag, huvuden och en omprogrammerad ECU (Engine Control Unit).
4.
Installera en kropp kit eller yttre tillägg. När de flesta människor tänker "import" och "mottagare" kan visioner upprörande utseende organ kit och massiva vingar kommer att tänka på grund av filmer som "The Fast and Furious". Och medan detta är verkligen ett giltigt strategi, kan du också hålla utseendet på din bil importera mer subtil genom att blockera ut ljusen, lägga till en front-spoiler och sedan avslutar den yttre med några små bilder. I själva verket har detta synsätt blivit mer populärt på senare tid.
5.
Uppgradera interiören. En annan stor fokus för de flesta inställda importen är interiören. Här börjar den ersatte den ursprungliga hjulet med en mindre hjul från ett företag som Momo, och sedan ersätta i läget och pedaler med tillbehör från Sparco. Efter det att byta stolar med ett stycke skopor från Sparco också. Också installera fyra punkter racing selar och sedan bult i en störtbåge, eller ens en full rulle bur, för att spetsa till ändringar här.


Relaterade artiklar


toppmöte avgassystem tips
Hur kan jag lägga 24s på en 2000 mustang?
hur man sätter egna hjul på en mini lastbil
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
hur man byter radion i en Dodge RAM 1500 sport
avlägsna radio i ett 2002 Dodge Caravan
höjd föreskrifter för strålkastare
Vilka är fördelarna med sex kolvs ok?
hur man gör en snorkel för en jeep